Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Effektiv IT – sammen gør vi en forskel

Codeex er et danskejet it hus specialiseret i it løsninger til alle størrelser af virksomheder.

Vi kan tilbyde en hel pallette af it løsninger og services, alt fra Stregkode-, Logistik- og ERP-løsninger, til Mobility samt IT-outsourcing og Hosting. Vores løsninger er baseret på software og hardware fra nøje udvalgte samarbejdspartnere samt leverandører.

Virksomheder er forskellige og herved er der forskellige udfordringer, ønsker og udgangspunkter i relation til it.

Hos Codeex kan man som kunde vælge netop de løsninger man har behov for, hvad enten det er et større projekt som f.eks. en opgradering, en udskiftning af hele infrastrukturen, en månedlig service eller hosting af hele eller dele af infrastrukturen. Vi har også kunder, der vælger at outsource al IT-drift til os.

Vi tror på at dedikerede og erfarne mennesker er den vigtigste faktor i enhver it løsning. Derfor møder du i stor udstrækning de samme specialister gennem projekter og ved senere kontakt med vores helpdesk.

Hos Codeex får du din egen faste kontaktperson som kender dig og din organisation - vi tror på det tætte samarbejde. Der rådgives og sparres med kunder samt med hinanden. Vi er især fokuseret på hvordan processer kan forbedres, og på hvordan vi kan bidrage med ideer til virksomheder og organisationers fremtidige mål.

​Tilsammen har vi mange års erfaring og procesforståelse. Vores faglighed dækker stort set alle aspekter af it hos virksomheder.

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt