Nyhedsarkiv

3 min. læsetid

Undgå at blive forstyret når du taler i telefon eller arbejder fokuseret

26. august 2020

blog_jabra_forside


Du kender det helt sikkert selv - når man arbejder i et åbent kontormiljø, så kan det ofte være svært at holde koncentrationen. Det kan være du enten taler i telefon med en kunde eller arbejder målrettet på en opgave, og du bliver ved med at høre støjen fra dine kollegaer på kontoret. Uanset hvad, så er det vigtigt, at kunne arbejde fokuseret uden at blive forstyrret. 

Jabra har med deres nye Evovle2 opdateret produkterne på enhver tænkelig måde, der hjælper med at mindske støj endnu mere end tidligere. Jabra Evolve er den førende serie af headsets til arbejdsbrug, og med Evolve2 har Jabra sat en helt ny standard.


Se vores udvalg af produkter

Det er ikke bare et nyt headset
- det er en helt ny standard

Evolve2_85

 

Få ro til at tænke
Du vil opleve en helt anden støjreduktion med Evolve2. Jabra's mål er at give dig mulighed for at få øjeblikkelig arbejdsro uanset hvor du er henne. Det er et headset med lyd i verdensklasse. Det er Jabra's mest avancerede digitale chipset og suveræn aktiv støjdæmpning baseret på digital hybridteknologi. 

Arbejd fokuseret i stressende omgivelser
Jabra har videreudviklet på busylight funktionen, så nu kan du ses fra alle retninger med Evolve2. Når du er optaget pga. et opkald eller et telefonmøde, så vil det røde lys blive tændt automatisk eller du kan selv tænde det ved at trykke på en knap. Så du skal ikke være bange for at blive forstyrret, da busylight funktionn beskytter dig mod alle afbrydelser fra alle vinkler. blog_jabra_evolve2


Større højttalere - smukkere lyd
Evolve2 headset er udstyret med kraftige, lækagetolerante 40 mm-højtalere og den sidste nye AAC-codec giver garanti for krystalklar lyd med væsentligt højere opløsning, så både opkald og musik lyder bedre end nogensinde før. 

Problemfrie opkald
Med disse headset kan du foretage problemfrie arbejdsrelaterede opkald og det er let at høre og forstå, hvad der bliver sagt. Med hele ti mikrofoner og det avancerede digitale chipset, er der garanti for kvalitet ved hvert eneste opkald.


Læs mere om Jabra's andre headset


Batteri på fuld tid
Med det avancerede batterieffektiviseringsteknologi er det lykkedes Jabra at klemme hver en dråbe strøm ud af dette kraftfulde headset, og det har udmøntet sig i en brancheførende batterilevetid på hele 37 timer. For at oplade den nemt er der selvfølgelig en smart opladningsstander, så du nemt kan få strøm til dine headset igen.  

evolve_serien

 

Har du lyst til at høre mere om disse headset, så er du velkommen til at tage kontakt til mig på min telefon eller mail. 

Charlotte Fredsgaard
Skrevet af Charlotte Fredsgaard

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Charlotte på telefon 27 60 65 61 eller mail: cf@codeex.dk.

Udvalgte