1 min read

Stor dansk virksomheds IT-afdeling drives af én mand

Featured Image

A/S Løgstrup-Steel er en danskejet produktionsvirksomhed, der producerer og leverer et unik modulsystem til eltavler til vindmølleindustrien, byggebranchen, datacentre og en lang række andre brancher.

A/S Løgstrup-Steel blev grundlagt i 1958, og har i dag mere end 350 ansatte fordelt på administration, produktion og lager. Virksomhedens IT-chef Henrik Hansen sørger ene mand for udvikling af IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, indkøb, support og drift samtA/S Løgstrup-Steels lager- og logistikløsning. Her kan du læse og se videoen om, hvordan det kan lade sig gøre.”Som enmandshær har jeg brug for en partner, der kan levere løsninger og service til både administration, produktion og lager.”

Henrik Hansen, IT-chef, Løgstrup SteelCodeex leverer både hardware, services og konsulentydelser

A/S Løgstrup-Steel startede sit samarbejde med Codeex i 2017. I første omgang primært i forbindelse med valg og indkøb af pc´er og tilbehør. Men efterhånden har samarbejdet udviklet sig, så samarbejdet nu også indbefatter en drifts- og supportløsning, sparring om og udvikling af en hybrid it-infrastruktur samt valg og implementering af truckterminaler på lageret. Det seneste er et IT-sikkerhedsprojekt omkring gennemgang, dokumentation og udarbejdelse af en disaster restore plan.  

I videoen herunder fortæller IT-chef Henrik Hansen mere om fordelene ved at samarbejde med Codeex om et bredt spekter af opgaver.

 

HubSpot VideoHvem er Codeex?

Codeex A/S er en danskejet virksomhed med 40 ansatte i Danmark og Sverige. Vores primære forretningsområder er:

Solutions: Storage, servere, konsulentydelser, hosting af it-infrastruktur, netværksintegration samt outsourcing af operations, drift og support.

Lager- og logistikløsninger: Udvikling og projektering af lager- og logistikløsninger samt rådgivning, salg og implementering af hardware, netværksopsætning og dataintegration.

Hardware, software og services: Rådgivning og salg af hardware og services til drift og udvikling af fleksible arbejdspladser samt sikker it-infrastruktur og storage.

I dybden og på tværs af disse tre forretningsområder arbejder vores eksperter desuden systematisk med fokus på IT-sikkerhed og bæredygtig IT.


På udkig efter en ny IT-partner og leverandør?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 7671 0000 eller på fb@codeex.dk for en uforpligtende snak om, hvordan du og din virksomhed får det mest omkostningseffektive og effektive IT-setup. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på linkedin.

Få mere viden og inspiration her

Øget effektivitet med truckterminaler og truckscannere

Royal Unibrew er Danmarks næststørste bryggeri. Hver eneste dag året rundt, bevæger 3.000 paller drikkevarer sig igennem Royal Unibrews lager på vej...

Read More

Skal du vælge printer i 2022? Se det overraskende valg her

Jo. Selvfølgelig er finansieringsmuligheder, printkvalitet, pris på forbrugsstoffer og serviceaftaler samt printerløsningens samlede TCO stadig...

Read More

Fejlfri og hurtig lagertælling er mulig!

Vidste du, at lageroptællingen for årets lagerstatus ikke nødvendigvis skal foretages på ét bestemt tidspunkt på året? Faktisk kan man helt selv...

Read More