Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Skab den moderne arbejdsplads til din virksomhed

07. oktober 2020

Fujitsu_cleanDesk_blogpost

Hvem er den vigtigste ressource i jeres virksomhed? - det er selvfølgelig jeres medarbejdere. De er altafgørende for, om der kommer succes i jeres virksomhed. Derfor er det også vigtigt at opfylde medarbejderens behov, såsom at forbedre arbejdsmiljøet i virksomheden. På den måde opretholder i medarbejderens motivation og produktivitet på et højt niveau.

Skab god ergonomi på kontoret med Fujitsu

Fremtidens arbejdsplads med Fujitsu Clean Desk er et nyt koncept for virksomheder, der gerne vil kombinere moderne arbejdsmetoder med ergonomi. Fujitsu Clean Desk er et kundetilpasset digitalt kontor med en simpel kablet tilslutning. Fujitsu kombinerer de mest avancerede komponenter, og ønsker at inspirere til kreativiteten på arbejdspladsen.

Læs mere om Clean Desk konceptet her

Fremtidige løsninger

Med Fujitsu Clean Desk kan du mix og match produkter, der passer til den måde du gør forretning på, og bringe din virksomhed fremad ved at tilpasse dine medarbejderes arbejdsstile på arbejdspladsen. Lad os give dig et eksempel på en Clean Desk løsning.

 

slider1

 

  • Clean Desk er pladsbesparende med fleksibel positionering takket være
    alsidige monitorarme.
  • Monitorarmene kan drejes 90 grader og kan også forlænges til mere effektivt arbejde.
  • Kun ét kabel til strømforsyning er nødvendigt og data med en leverandøruafhængig USB Type-C.

 

Fujitsu_Mike_Ad1


Skab maksimal fleksibilitet for medarbejderne

Clean Desk fra Fujitsu er en fleksibel og digital arbejdsstation. Din computer kan nemt tilsluttes arbejdsstationen. Ved at kombinere Fujitsus bedste produkter og samarbejde med flere partnere, bidrager Clean Desk konceptet til den gode arbejdsplads. På grund af det rummelige og ergonomiske arbejdsmiljø er det især nyttigt for dem, der arbejder hele dagen på computeren. 

Fujitsu_cleandesk_blog1

 

Mike Gosvig
Skrevet af Mike Gosvig

Mike hjælper hver dag virksomheder med it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med rådgivning, afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mike på telefon 60 66 86 20 eller e-mail mig@codeex.dk.

Udvalgte