Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

1 min. læsetid

Her er de mest sikre PC'ere med nye sikkerhedsfunktioner

24. marts 2020

Mange virksomheder oplever at hackerangreb i dag bliver mere avancerede, og at der kommer flere af dem. Der skal ikke meget til for at det kan gå galt - et forkert klik fra en medarbejder i virksomheden kan få alvorlige følger, hvis virksomheden ikke har de nyeste sikkerhedsforanstaltninger. 

Med HP kan du være sikker på, at få et professionelt produkt, hvor der er tænkt sikkerhed og beskyttelse helt ned til hardwareniveau og hvor pc-sikkerhedsfunktionerne hele tiden bliver udvidet. Vi beskriver nogle af de sikkerhedsfunktioner, der er indbygget i de nye HP Elite pc'er.

hp-the fixer-blogpost

HP Sure Start: 
Der dukker ny malware op hvert fjerde sekund, men med HP Sure Start er problemet mindre skræmmende, end det lyder. For den dedikerede sikkerhedschip i HP Sure Start opsporer og stopper selv den nyeste malware og gendanner automatisk BIOS. Det sker så hurtigt, at brugerne ofte ikke engang vil mærke, at pc'en har været under angreb.

HP Sure Recover:
HP Sure Recover gendanner systemet, hvis operativsystemet er blevet inficeret, beskadiget og/eller helt mangler. Det sikrer, at I altid har adgang til jeres image via skyen. Så hvis harddisken er blank, eller brugeren bliver ramt af malware, kan I minimere nedetid og hurtigt få jeres brugere online igen, mens I kan bruge den værdifulde tid på andre ting.

HP SureView:
HP tilbyder indbygget elektronisk privacy-filter i mange af vores professionelle notebooks, så I kan sikre jer mod visuel hacking. Brugerne har det altid med, da det er indbygget i notebook skærmen

hp-sikkerhedsråd

HP har igennem årene udvidet deres PC-sikkerhedsfunktioner, fordi de mener de har en forpligtelse til at indbygge sikkerhedsteknologier i deres produkter og beskytte hardwarelaget lige så godt som fx den antivirus, der bliver installeret for at beskytte softwarelaget.

Mike Gosvig
Skrevet af Mike Gosvig

Mike hjælper hver dag virksomheder med it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med rådgivning, afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mike på telefon 60 66 86 20 eller e-mail mig@codeex.dk.

Udvalgte