Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Sådan kommer du foran med sikkerhedstestning af koden i dine apps

30. juni 2020

Hurtig levering af applikationer via mere sikre applikationer

Mange virksomheder er udfordret på, at sikre koden i deres applikationer. Afhængig af tilgængelige programmer, kan en hacker udnytte længerevarende perioder med sårbarheder i udviklingskoden, til at udføre hackerangreb - uden at nogen opdager det i tide.

Micro Focus Fortify on Demand hjælper udviklere og AppSec-professionelle med at eliminere sårbarheder i koden samtidig med, at der opbygges en sikker software.

 

 

Micro Focus - Charlotte

 

 

 

Find sikkerhedssårbarhederne i applikationer og beskyt dig mod hackerangreb under udviklingen. I vores eBook giver vi dig et indblik i de fem mest almindelige AppSec-risici, som kan true din virksomhed, samt en bedre forståelse af hvordan Fortify on Demand fungere.

Donwload eBook her


FoD-Mobile

Skaler let via fleksibel implementering

Micro Focus er den eneste applikationssikkerhedsudbyder, der tilbyder statisk applikationssikkerhedstesting (SAST), dynamisk applikationssikkerhedstest (DAST), interaktiv applikationssikkerhedstestning (IAST) og runtime-applikations-selvbeskyttelse (RASP) on- premises og on demand. Fortify on Demand er fuldt kompatibel, så du kan vælge den løsning, der passer til din virksomhed.

 

Automatiseret applikationssikkerhed

Mellem 2016 og 2017 integrerer og automatiserer flere virksomheder scanning af sikkerhed som en del af deres CI/CD-proces. Det giver dem mulighed for at levere kode til tiden, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Resultaterne klare:
  • I 2016 blev mindre end 30% af sårbarheder opdaget af statiske appliaktionssikkerhedstests (SAST), og afhjulpet inden for 30 dage.
  • I 2017 blev 87% af sårbarheder opdaget af SAST-scanninger, og afhjulpet inden for 30 dage. Mere end 80% af dem blev udbedret inden for 15 dage.

Du kan en gratis prøveversion i 15 dage

Hvis du sidder klar til at teste Fortify on Demand, så har du mulighed for at få en prøveversion gratis i 15 dage. Du kan kick-starte dit sikkerhedsinitiativ på blot under 1 dag, og det kræver ingen ekstra infrastrukturinvesteringer eller sikkerhedspersonale.

Klik her for at få en gratis prøveversion.

Charlotte Fredsgaard
Skrevet af Charlotte Fredsgaard

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Charlotte på telefon 27 60 65 61 eller mail: cf@codeex.dk.

Udvalgte