Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Sådan holder du fortsat fast i produktiviteten på hjemmekontoret

22. april 2020

Bevar produktiviteten på hjemmekontoret

Selvom regeringen, med små skridt, har genåbnet dele af samfundet er der fortsat mange, som arbejder hjemmefra. Det er en hverdag, hvor ens arbejdsplads og kollegaer er skiftet ud med et hjemmekontor, og familien istedet - og det kan være svært at bevare produktiviteten. Vi vil gerne hjælpe med at gøre din arbejdsdag derhjemme lidt mere håndgribelig, og giver her konkrete forslag til hvordan produktiviteten bevares.

Bevar produktiviteten på hjemmekontoret
med disse anbefalinger

Sørg for at du har god lyd i dine samtaler

Med Jabra Engage headset kan du være sikker på, at du kan snakke og hører dine kollegaer eller kunder, når dine børn støjer i baggrunden. Jabra Engage har en avancereret støjdæmpende mikrofon, som filtrerer baggrundsstøj fra og de forbedrede højtalere levere en overlegen lydoplevelse.

 

Benyt gode ergonomiske redskaber på hjemmekontoret, og undgå skader

RollerMouse Red

Det er vigtigt at have en god ergonomisk mus og tastatur, så det ikke går ud over din ryg og arm, når du arbejder hjemme. Contour Design sikrer dig en bedre arbejdsstilling og gør arbejdet foran computeren mindre krævende. Contour Design tilbyder ergonomiske redskaber, der giver dig mulighed for at arbejde foran computeren uden risiko for smerter eller belastningsskader.

 

Det er også vigtigt, at man har en ordenlig skærm

HP S430CFor at arbejde mest effektivt som muligt, så er det vigtigt, at man har en ordentlig skærm. HP's skærme giver enestående ergonomisk fleksibilitet og funktionalitet. Her anbefaler vi bl.a. en buet 43" skærm HP EliteDisplay S430C eller den lidt mindre 34" HP E344C, der er vist på billedet her.

 

Vi ved ikke hvor længe vi skal arbejde hjemme og vi ved heller ikke om vi i fremtiden kommer til at arbejde mere hjemme? - Derfor er det vigtigt at sørge for, at man har det rette it-udstyr på sin arbejdsplads og hjemmekontoret. Codeex kan rådgive dig om it-løsninger og vi kan sammen med dig finde det rette udstyr, som passer til dine behov.

Klik her for at kontakte os

Christel Aistrup
Skrevet af Christel Aistrup

Christel kan hjælpe med tilbudsgivning og ordre samt give svar om leveringstider på igangværende ordrer. Du kan kontakte Christel på telefon 76 71 00 00 eller e-mail cha@codeex.dk.

Udvalgte