Nyhedsarkiv

1 min. læsetid

Sådan er vores situation omkring Coronavirussen

12. marts 2020

banner-interior2

Situationen omkring Coronavirussen har nu for alvor taget fat i Danmark, og hos Codeex, er vi naturligvis også mærket af situationen. Vi tager ligeledes vores forholdsregler og ansvar og følger regeringens anvisninger til fulde.

Flere medarbejdere vil arbejde hjemmefra i de kommende 2 uger, og vi har lavet en bemandingsplan, så der tages hensyn til, at vi ikke har alle medarbejdere på kontoret, på samme tid – og som samtidig vil kunne hjælpe vores kunder bedst muligt.

Hvad betyder det for dig som kunde?
Vi vil fortsat være 100% tilgængelig for alle kunder og samarbejdspartnere, og vi vil kunne levere alle varer som normalt, i det omfang at varen er tilgængelig hos producenten. Det er også muligt at få leveret produkter direkte til hjemmeadresser, hvis I har medarbejdere som har behov for det.

Vores telefoner er åbne i den normale kontortid, som er mellem 8.30 og 16.30, hvor vi vil kunne tage imod bestillinger, svare på leveringstider og andre henvendelser der måtte opstå. Ring til os på 76 71 00 00 - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Flere leveringsproblemer samt prisstigninger kan være på vej
Det har tidligere været meldt ud fra flere producenter, at de har produktions-udfordringer på deres fabrikker, og at de ikke leverer varer som normalt. Det kan have den konsekvens, at vi vil se prisstigninger på flere it-produkter i den nærmeste tid.

Hvis du vil vide mere om hvilke konsekvenser dette kan have for dine kommende leverancer, skal du tage fat i din daglige kontaktperson hos os.

Michael Toft
Skrevet af Michael Toft

Udvalgte