Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Optimer din lagerstyring med en simpel App

01. december 2020

Untitled design (7)-1

Med en simpel App kan medarbejderne optimere lagerstyring med nem adgang fra mobile enheder, der benytter Apple- eller Android-styresystemer. App'en hedder MobiSolutions og giver redskaber til lagerstyring, hvor man hurtigt kan scanne, varemodtage, vareplukke, vareflytte og vareoptælle m.m. Løsningen kører real-time online, som sikrer en hurtig behandlingstid, færre fejl og større medarbejdertilfredshed. Med MobiSolutions bliver det nemmere at udføre arbejdsopgaver på farten og det skaber et godt overblik over din virksomheds lagerdata.


Lagerstyring til iOS & Android håndterminaler

Skal du til at indføre lagerstyring og håndterminaler eller udskifte din eksisterende lagerstyring, forbi du bruger de gamle Windows mobil håndterminaler, så er dette her helt klart noget du kan bruge i din virksomhed.

Codeex tilbyder en færdig lagerløsning, som nemt kan integreres til dit ERP-system. Brugerplatformen på den mobile enhed er utrolig nem og intuitiv at bruge og den leveres i flere sprog.

Løsningen er nem at konfigurere, så lagermedarbejderen kun præsenteres for de funktioner, som han/hun skal bruge på den mobile enhed.

Med vores lagerløsning kan du lave:

 

”MobiSolutions er vejen til en simpel
og effektiv lagerstyring”


Det er slut med løse papirer. For med MobiSolutions taster du data ind lige på stedet - og det er naturligvis uafhængigt af hjemmenetværket. Lagersystemet fungerer problemfrit på både WiFi og 4G. Det betyder, at har I f.eks. ikke trådløst netværk på jeres lager, så kører systemet nemt via 4G.

Vil du gerne strukturere din virksomheds lagerdata på en mere simpel og effektiv måde, så er MobiSolutions en nem og god mulighed for dig. Codeex kan tilbyde 4 forskellige abonnementer og vi vil gerne hjælpe dig med at vælge det rigtige abonnement til din virksomhed. 

Hent materiale her

De 4 abonnementer er følgende: Starter, Basic, Premium og en pakkeløsning. Med de 3 førstnævnte abonnementer betaler du et fast månedligt beløb, som afhænger af, hvor mange medarbejdere, der skal benytte App'en. Og ellers kan du vælge pakkeløsningen, hvor du betaler en pris pr. bruger, som blandt andet indeholder Honeywells, EDA 51 håndscanner. 

MobiSolutions Analyzer

Hvis du er interesseret i at lave rapporter og dashboards, så kan du benytte MobiSolutions Analyzer. Du kan sende denne data ud til f.eks. dine medarbejdere, så de kan få et overblik over, hvordan det går i virksomheden. 

Vi har udarbejdet forskellige materialer, der beskriver mere om, hvordan du kan digitalisere dine arbejdsprocesser.

Hent materiale her

 

Så har du brug for en færdig lagerløsning og ønsker at komme i drift indenfor 14 dage? Så kontakt Codeex.

Johnny Nørgaard
Skrevet af Johnny Nørgaard

Johnny har bred ekspertise indenfor stregkode- og logistikløsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Johnny på telefon 40 10 99 57 eller mail: jn@codeex.dk.

Udvalgte