Nyhedsarkiv

3 min. læsetid

Optimer din arbejdsstation med HP-skærme og tilbehør

07. juli 2020

Blog_HP_skærm

Med HP EliteDisplay serien vil du nemt kunne skabe et ergonomisk og Clean Desk kontormiljø på din arbejdsplads. De ergonomiske fleksible HP Elite-skærme giver dig en fantastisk ydeevne, samt de praktiske tilslutninger af HP-tilbehør giver en imponerende funktionalitet. Er det ikke hvad alle virksomheder ønsker? 

Tag kontrol over din arbejdsplads
og skab den perfekte produktivitetshub

HP har skabt kvalitets skærme, som kan dække ethvert behov. En skærm, som passer til dig og din virksomhed, som ønsker lidt mere end bare de mest basale funktioner. HP har nemlig produceret forskellige skærmløsninger, der egner sig til de forskellige formål i kan have i jeres virksomhed.


Blog_skærmløsninger_vs1


Se HP Elite-skærme her

Kvalitetsskærme i et flot design

Medarbejdere er en vigtig ressource for virksomheden - derfor er det vigtigt, at få skabt et kontormiljø, som passer til dem. På den måde bliver der skabt større trivsel, og produktiviteten øges på arbejdspladsen.

HP Elite-skærme har forskellige serier, så du kan være sikker på, at få en holdbar løsning, som er skræddersyet til din virksomheds arbejdsopgaver. I Elite-serien har HP haft fokus på ergonomi- og designløsninger, at det skal være en eksklusiv skærm med den højeste opløsning, som er vigtig, hvis du bl.a. skal arbejde med grafik. 

Det er nemt og enkelt og skabe en Clean Desk løsning, som passer til dig. Du skal bare tilslutte din bærbar computer til skærmen - så du ikke behøver at bøvle med mange kabler eller ledninger. Og hvis du vil arbejde mere effektivt og produktivt, så er det muligt at koble flere HP-skærme på, så din arbejdsproces bliver nemmere. Her kan du selv sammensætte den skærmkombination, som passer til dit behov.


HP skærme - Mads-1Læs om alle fordelene i vores eBook


HP EliteDisplay serien

Vi har samlet de forskellige Elite-serie modeller, så du kan bliv klogere på hvilken model du skal vælge: 

P-serien / Standard kontorløsninger: 
Med denne serie vil du få FHD-opløsning, multi-enhedsforbindelse og skærmstørrelser op til 27 "med yderligere indstillinger, som højdejustering og integrerede højttalere.

E-serien / Ergonomi- og designløsninger:
Med 4-vejs justerbarhed, brede betragtningsvinkler og mulighed for at få integreret docking eller beskyttelse af personlige oplysninger, samt optimere dine arbejdsforhold, så de passer til dig.

S-serien / Premium skærmløsninger: 
Denne serie er specialbygget med raffinerede, elegante materialer, som leverer enestående oplevelser og en moderne æstetik. Oplev ekspansive skærme med problemfri tilslutningsmuligheder og premium-funktioner.

Z-serien / Skærme til grafiske løsninger: 
Med HP DreamColor skærme, kan du opleve over 1 milliard skærmfarver og biograf 4K-opløsning på Z31x. Få farvekalibrering og HP Zero Bright Dot Guarantee1 med pålidelig billedkvalitet.

 

Vil du høre mere om de forskellige løsninger, så tag endelig kontakt til os

Mads Kruse Sørensen
Skrevet af Mads Kruse Sørensen

Mads har erfaring indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mads på telefon 41 66 80 00 eller e-mail mks@codeex.dk

Udvalgte