Skip to the main content.
Webshop

1 min read

Ny truckterminal giver bedre netværksforbindelse og hurtigere pluk

Featured Image

Løgstrup Steel havde for mange nedbrud og brugte for meget tid på genstart af sin WMS-applikation, når deres truckterminaler skulle roame fra et access punkt til et andet. Derfor var man på udkig efter en truckterminal med mere stabil netværksforbindelse til virksomhedens lagerstyringsprogram. Læs her, hvordan Løgstrup Steel valgte deres næste generation af håndterminaler.

Løgstrup Steel er en danskejet produktionsvirksomhed, der producerer og leverer et unik modulsystem til eltavler til vindmølleindustrien, byggebranchen, datacentre og en lang række andre brancher.

Løgstrup Steel blev grundlagt i 1958, og har i dag mere end 350 ansatte.


”Codeex leverede i forvejen hardware, backup-løsninger og diverse konsulentydelser til vores administration og produktion. Service, priser og levering har altid været i top, derfor var det naturligt for os at lade Codeex´ eksperter i lager- og logistikløsninger give et bud på vores næste truckterminal.”

Henrik Hansen, IT manager, Løgstrup SteelJLT 6012 anbefalet som næste truckterminal

Ud fra behovet om truckterminaler med stabil netværkstilslutning på tværs af access points samt et ønske om let betjening og høj beskyttelse mod vibrationer, slag og stød anbefalede Codeex JLT 6012 til Løgstrup Steel. En truckterminal med høj skærmfølsomhed for både fingerbetjening og betjening med pen. Samtidig havde andre kunder som blandt andet Solar givet særdeles positiv feedback omkring netværkstilslutningen for netop JLT 6012.


HubSpot Video


Test af truckterminal i en måned

For at være helt sikre på at JLT 6012 var den rigtige løsning, testede Løgstrup Steel truckterminalen i en måned. Testversionen var med tastatur og monteret på stød- og vibrationsdæmpende RAM beslag. Truckterminalen fungerede upåklageligt i forhold til både medarbejdere og netværkstilslutning. Løgstrup Steel valgte derfor JLT 6012 til alle sine trucks."Ved at lade Codeex afsøge markedet og derefter anbefale en truckterminal, som vi ydermere fik mulighed for at teste, fik vi en optimal løsning – uden selv at skulle sætte os ind i specs, priser, holdbarhed osv. Det sparede os tid i researchfasen og gjorde, at vi langt hurtigere fik indkøbt og implementeret de nødvendige nye truckterminaler.”

Henrik Hansen, IT manager, Løgstrup SteelHjælp til at vælge din næste truckterminal

Du kan læse om Codeex´ anbefalinger og hvordan du vælger din næste truckterminal her. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os og trække på vores ekspertviden samt vores kunders feedback.

Vil du have mere inspiration og viden om dataintegration, lagerstyring software eller hardware, så besøg lager- og logistikløsninger eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Få mere viden og inspiration her

Fremtidens lagerløsninger del 2: Batchplukning, WMS og fastholdelse

Fremtidens lagerløsninger del 2: Batchplukning, WMS og fastholdelse

Læs blog nummer to om de seks generelle tendenser indenfor lager- og logistikløsninger. Denne gang handler det om yderligere...

Read More
Hvad er IT-afdelingens fremtidige rolle?

Hvad er IT-afdelingens fremtidige rolle?

IT har altid været en kritisk del af enhver organisations processer og infrastruktur. Men i takt med at nutidens medarbejdere er blevet udstyret med...

Read More
Fremtidens lagerløsninger del 1: (Leverings)tid er penge

Fremtidens lagerløsninger del 1: (Leverings)tid er penge

Læs første blog af to, hvor vi gennemgår de seks vigtigste globale tendenser indenfor lager- og logistikløsninger. Denne første blog handler om...

Read More