Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Ny AI-drevet cloud-native platform fra Aruba

24. juni 2020

AI-drevet cloud-native platform fra Aruba

Aruba's nye Edge Services Platform benytter AI og automatisering til at konvertere data for at få indsigter der kan eksekveres på. Det er branchens første AI-drevne, cloud-native platform, der forudsiger og løser problemer på kanten af netværket, før de rent faktisk sker.

Bygget på AIOps, Zero Trust-netværkssikkerhed

Aruba Edge Service Platform er bygget på AIOps, Zero Trust netværkssikkerhed og en samlet infrastruktur til campus, datacenter, filial og remote arbejdspladser og leverer en automatiseret, alt-i-en-platform, der kontinuerligt analyserer data på tværs af domæner, sikrer SLA'er, identificerer afvigelser og selvoptimerer, mens ukendte enheder på netværket opdages og sikres.

 

Download Aruba ESP Solution Overview


ESP opdager problemer ved at analysere telemetri data fra Wi-Fi systemer, datacenter netværksenheder og software-definerede WAN produkter. Disse oplysninger samles i en centraliseret data lake, så de kan evalueres af ESP’s AI-algoritmer. Som et resultat af denne data lake kan ESP hurtigt få adgang til og korrelere information om begivenheder på tværs af domæner og vise dem gennem Aruba Central.


Aruba Central kører i øjeblikket missionskritiske netværk for over 65.000 kunder, og med den nye ESP  er det branchens eneste controllerløse, cloud-baseret platform, der leverer full-stack management og operationer til kablet, trådløs og SD-WAN-infrastruktur.

Forenklet daglig drift med samlet infrastruktur

Med adgang til en fælles data via Aruba ESP, er den seneste version af Aruba Central blevet forbedret med forenklet navigation, avanceret søgning og kontekstuel visning for, at præsentere flere dimensioner af information gennem et enkelt point-of-control, hvilket praktisk taget eliminerer behovet for forskellige værktøjer til, at indsamle og matche information på tværs af domæner og placeringer.

Aruba Central bruger Natural Language Processing (NLP) til at vise alle relaterede oplysninger

Zero Trust-netværkssikkerhed

Meget forskning viser, at det i gennemsnit kun tager fem minutter, før en IoT-enhed bliver angrebet, når den er tilsluttet internettet. Med spredning af IoT-enheder og mobilitet kan cyberangreb komme fra enhver retning. Det er ikke længere sikkert at stole på nogen enheder, hverken i, eller uden for netværkets rækkevidde.

Aruba ESP bruger principperne for Zero Trust-sikkerhed til at sikre identiteten af et kablet eller trådløst endpoint og håndhæver politikkerne, der anvendes på disse endpoints med en applikationsbevidst firewall. Aruba har længe supporteret rollebaserede politikker, hvilket gør det let for netværksadministratorer at omfatte Zero Trust-sikkerhed uden at tilføje kompleksitet.


Se Aruba's introduktionsvideo og få et hurtigt pitch til platformen.

I videoen bliver der fremhævet, hvordan integrationen mellem HPE OneView og Morpheus kan forenkle dine hybrid cloud-udfordringer.

Ønsker du mere information om Aruba Edge Service Platform og hvad det kan gøre for din infrastruktur, så tag endelig kontakt til os.


Klik her for at kontakte os

Charlotte Fredsgaard
Skrevet af Charlotte Fredsgaard

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Charlotte på telefon 27 60 65 61 eller mail: cf@codeex.dk.

Udvalgte