Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Minimer den fysiske kontakt med en sekundær scannerløsning

08. september 2020

bg_blog

Mange industrier er begyndt at åbne op for produktionen igen og i dagligvarebutikkerne skal der også tænkes i nye baner, når det handler om sundhed og sikkerhed for medarbejdere og kunder.

Coronavirussen har virkelig sat skub for, at virksomhederne skal have nye regler for hygiejne, så man sikre medarbejderne og kundernes sundhed. Også indenfor logistikområdet, hvor f.eks. stregkodescanneren hyppigt deles mellem medarbejderne, kan der opstå en stor smitterisiko. Scanneren kan nemt desinficeres efter brug, uden at man skal bekymre sig om, at beskadige scannerens materiale eller smitte sin kollega.

Med håndscannerne fra Honeywells Xenon 1952-serie, kan medarbejderne reducere berøring af kunders personlige effekter såsom ID-kort, loyalitetskort, digitale kuponer, smartphones m.v., som indeholder informationer, der skal registreres i it-systemet.


Læs mere om håndscannerne her

Vi benytter samme tankegang, som vi kender det ved kontaktløs betaling med vores dankort.

Honeywell_Video_MikeMere effektivt og sikkert
Hvis man forestiller sig en sekundær dedikeret scannersløsning, kan kunden ganske enkelt række deres personlige ID ud med stregkode på, og ekspedienten kan bruge den sekundære stregkodescanner til at læse oplysningerne, uden at røre ved kundens personlige kort – præcis som vi kender det fra kontaktløs betaling med vores dankort. Dette gør det muligt for kunden og ekspedienten, at minimere fysisk kontakt til hinanden.

Uden en sekundær scannerløsning, vil ekspedienten være tvunget til, at tage ID-kortet i hænderne og manuelt indtaste oplysninger fra kortet, eller foretage en ekstra scanning ind i systemet.


produkter_honeywell

 

Xenon Extreme Performance (XP) 1952g-bf
Med den trådløse og batteri-fri Xenon XP 1952g-bf scanner fra Honeywell får du en håndscanner, der tilbyder en god scanningsfunktion ved længere afstande, selv på beskadigede stregkoder af dårlig kvalitet. Den batterifri teknologi gør det muligt for ekspedienten at bevæge sig frit i butikken og er klar til at udføre ca. 450 scanninger på en enkelt 60-sekunders opladning. 

Udover det så kan scanneren tåle at blive gjort rent flere gange om dagen. Om du gør den rent med rengørings- og desinfektionseervistter gør ingen skade på scannerens materiale, da det er lavet af en speciel plastharpiks. Dine medarbejdere kan trygt og sikkert gøre scanneren ren efter brug og ikke bekymre sig om at beskadige scanneren eller smitte sin kollega.


Se priser og tilgængelighed her


Har du brug for hjælp til at finde det rigtige Honeywell produkt til din forretning eller er du blevet nysgerrig på mere, så er du velkommen til at kontakte mig

Mike Gosvig
Skrevet af Mike Gosvig

Mike hjælper hver dag virksomheder med it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med rådgivning, afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mike på telefon 60 66 86 20 eller e-mail mig@codeex.dk.

Udvalgte