Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

4 min. læsetid

Med den nye ThinkBook Plus bliver multitasking aldrig det samme igen

28. juli 2020

ThinkBook Plus

Lenovo's nye ThinkBook Plus er designet til at tackle udfordringerne ved multitasking og har en unik dobbeltskærm, der sikrer øget hastighed, effektivitet og produktivitet. Der er indbygget e-Ink-skærm i coveret, som man kan skrive på for at kombinere pc-ydelse med smartphone-intuitivitet, og så er den kraftfuld, kompakt og perfekt tilpasset nutidens medarbejdere, der altid er online.

Hvad kan den nye ThinkBook Plus
fra Lenovo gøre for dig?

Med sine to skærme er Lenovo ThinkBook Plus designet til succes. Tag noter eller læs e-dokumenter på 10,8 "-displayet, selv når den bærbare computer er lukket. Det 13,3" bærbar panel giver skarpe, klare detaljer. Desuden er denne bærbare computer fyldt med hurtige og praktiske funktioner såsom Smart Power On, som giver dig mulighed for at logge på og starte op med en flash med et enkelt tryk.


opret
OPRET

  • Skitsér på coverskærmen – konverter straks tegninger til diagrammer til brug i præsentationer og dokumenter.

  • Sikkerheden er i top med en fingeraftrykslæser integreret i tænd/sluk-knappen, kameradæksel og TPM-chip.

samarbejde
SAMARBEJDE


  • Virtuelle møder er krystalklare med Harman-højttalere og Skype-certificerede mikrofoner.

  • VOIP-genvejstaster gør det nemt at indlede og afslutte et opkald.

gennemgang
GENNEMGANG


  • Læs og kommenter dokumenter uden forstyrrelser fra andre pc-apps ved hjælp af coverskærm og pen.

  • Rediger komplekse regneark, dokumenter og grafik på hovedskærmen.

svar


SVAR


  • Smart start – fingeraftrykslæseren er integreret i tænd/sluk-knappen og godkender brugeren og vækker enheden på samme tid.

  • Moderne standby – e-mails og beskeder kommer igennem, selv med låget lukket.

 

 

Når du ikke kan være der selv...
lenovo-thinkbook-plus-subseries-feature-3

At have virtuelle møder på Lenovo ThinkBook Plus er bestemt den næste bedste ting. Harman Kardon®-højttalere og Skype-certificerede mikrofoner giver dig mulighed for at lytte og blive hørt tydeligt. Du kan også deltage og lade VoIP-opkald hurtigere med praktiske Skype-hotkeys.

 

Den er produktiv - og samtidig flot

Cover-skærmen på Lenovo ThinkBook Plus kan vise dine vigtige notifikationer, så du ikke længere skal tjekke din smartphone for e-mails under møder. Du kan også bruge den som en e-reader og til at gennemgå og kommentere PDF-dokumenter.

ThinkBook Plus


Skitser og se det på den store skærm

Du kan også tage noter eller tegne på det øverste display med den inkluderede digitale pen. Desuden fastgøres pennen magnetisk på hver side af topdækslet. Når du opretter, synkroniserer du derefter med OneNote og konverterer dine tanker til indtastet tekst, diagrammer og endda illustrationer. Hvad mere er, du kan oprette forbindelse til en ekstern skærm, mens du tegner for at se dit arbejde på skærmen. Og du kan endda tilpasse omslaget med et foto til en unik enhed, der matcher din stil.

Se pris og tilgængelighed her

 

Lenovo ThinkBook Plus er på lager og kan leveres omgående. Har du spørgsmål, eller er du interesseret i, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte mig.

Charlotte Fredsgaard
Skrevet af Charlotte Fredsgaard

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Charlotte på telefon 27 60 65 61 eller mail: cf@codeex.dk.

Udvalgte