Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Lokale on-premises netværk vender tilbage på bekostning af clouden

03. september 2020

HPE-cloud

Tendensen til at flytte alt i clouden, er begyndt at vende. Mange virksomheder er allerede begyndt at migrere workloads til on-premises infrastruktur, hvilket kan ses ved antallet af implementeringer af de lokale netværk, som er fordoblet inden for de seneste to år. I samme periode er workloads i skyen faldet med 25%. Det fortæller en analyse fra HPE, som er foretaget af Aberdeen Research.

Investeringen i lokale netværk er
fordoblet de sidste to år.

 

Det kan måske se ud som et skridt baglæns, men realiteten er, at innovationen i virksomheder der investerer i lokale netværk, er større end hos deres konkurrenter. Ligeledes er disse virksomheder mere tilbøjelige til, at investere i nye teknologier.

Virksomhederne der investerer i on-premises infrastruktur oplever lavere omkostninger, forbedrede applikationsfunktioner og en øget brugertilfredshed, fordi de forstår at deres workloads optimeres, når der investeres i lokale netværk.

HPE_cloud

 

 HPE_cloud2

 

Ved at arbejde med erfarne partnere inden for lokal infrastruktur og offentlig cloud forbedrer virksomhedens kvalitet og pålidelighed på deres applikationer og vil derved opnår øget effektivitet og innovation - hvilket i sidste ende vil forbedre deres samlede forretning.

Læs casen om Aston Martin Red Bull Racing, som har valgt HPE SimpliVity, og se hvilke udfordringer de havde inden samt hvordan de løste dem med 4-doblende resultater.


Læs kunde-casen her

Marketing
Skrevet af Marketing

Udvalgte