Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

3 min. læsetid

Print klart og med skarpt tryk hver gang på ID kort

23. juni 2020

kortprinter_zebra-1

Du kan nemt selv printe dine ID kort, adgangskort, medlemskort, personalekort og studiekort m.m. Uanset hvad dine behov er for print på forskellige typer plastikkort, som f.eks. gavekort, visitkort, vouchers, ID kort, adgangskort, medlemskort, personalekort og studiekort, så er der mange print muligheder at vælge imellem. 


Vi har her kigget på forskellige modeller af kortprintere fra Zebra ZC-serien, der alt efter hvilket behov, krav og ønsker du har til dine opgaver i virksomheden, kan dække netop jeres behov. Hvis opgaven f.eks. er, at du skal printe hundrede kort, så vil Zebra ZC100 modellen være den rette til den opgave. Hvis dit behov er at printe 5.000 kort eller mere, så vil Zebra's ZXP 7 modellen kunne klare denne opgave. 

Investér i en super robust printer,
som tilgodeser de fleste behov

En printer designet til professionelt brug

Med Zebra ZC350 får du en færdig pakke med det hele. Denne printer er opbygget utrolig brugervenligt, så dine medarbejder nemt kan komme igang. Printeren er godt egnet til hospitaler, restauranter, butikker, sportsklubber og skoler. 

Banebrydende enkelhed med ZC350

Når du skal bruge printeren ZC350, kan du udskrive, hvad du vil, når du vil, fra næsten hvor som helst - hurtig og nemt. Med denne printer har du mulighed for at udskrive enkelt- eller dobbeltsidet farve fra kant til kant eller sort/hvide kort med nye bånd, som giver specialfarver og specialeeffekter. 

Dens smarte design, som gør at du kan have printeren hvor som helst, gør det nemt for dig at tilføje en kortudskrivning, uanset hvor du har brug for det. Og da stort set alle kodningsmuligheder er integreret, så du kan udskrive kontakt-, kontaktløse, nærheds-eller magnetstribekort lige ud af æsken. 


ZC350


Se tilgængelighed og priser her


Print på specielle plastkort

ZC350 giver din virksomhed mulighed for at printe med specielle typer af farvebånd (udover standard farvebånd): 

  • YMCKO - er standard farvebånd til normal farveprint på kortet. 

  • YMCPKO - tilføjer et P (perlemor) lag som kan give et 3D/hologram lignende print på overfladen af kortet.

  • YMCKLL - giver kortet et dobbelt laminering oven på de trykte farver. Det øger slidstyrken på kortet. Der er også mulighed for print af vandmærke. 

  • SDYMCKO - har et blankt sølvlag, som giver dig mulighed for at printe f.eks. kredikort med den kendte sølvfarve på toppen af bogstaver og tal. 


Vil du høre mere om de forskellige løsninger, så tag endelig kontakt til os.

Johnny Nørgaard
Skrevet af Johnny Nørgaard

Johnny har bred ekspertise indenfor stregkode- og logistikløsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Johnny på telefon 40 10 99 57 eller mail: jn@codeex.dk.

Udvalgte