Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Undgå at din touchscreen bliver en Corona-spreder

03. februar 2021

kapsolo-blogpost-ksærmfilter

Alle tager ansvar og gør deres bedste for at begrænse konsekvenserne af Corona. Du har sikkert allerede sørget for diverse forholdsregler som hjemmearbejde, tests og konstant afspritning. Men har du også tænkt på, hvordan du beskytter kunder og medarbejdere mod smitte via jeres touchskærme?

Dræb bakterierne på dine touchscreens

Touchskærme der benyttes ofte og af mange forskellige personer kan desværre hurtigt blive en stor smittekilde for kunder og medarbejdere. 

Microbial skærmbeskyttelse dræber bakterierne på din skærm, og bremser dermed spredningen af skadelige mikroorganismer - herunder bakterier, vira og uønskede mikrober.

Skærmbeskyttelsen fungerer som et filter, der på celleniveau forstyrrer og forhindrer væksten af mikroorganismer. Og dermed slår Covid-19 virusset ihjel, før det når at smitte. 

Microbial filtreret er især velegnet til: 

  • Smartphone, tablets, notebook og monitorer
  • Information kiosker, touch skærme
  • Kaffemaskiner, kasseterminaler, scannere eller touch printere. 

kapsolo_filter_hverdag

Beskyt dig mod Phishing og hacker-angreb

Et hackerangreb behøver ikke være så teknisk, men kan sagtens være visuelt. Personfølsomme data og fortrolige virksomhedsoplysninger kræver den bedst mulige beskyttelse og det gælder uanset om du arbejder på computer, tablet eller smartphone. Dine data kan ses af andre. 

Forretningskritisk- og personfølsomt data kan nemt falde i de forkerte hænder uden at man bemærker det. F.eks. i toget, ombord på flyet eller i andre offentlige rum.

Få de nødvendige informationer om GDPR
kapsolo_privacy_filter


Undgå hovedpine og øg koncentrationsevnen

Hvis du sidder og arbejder foran en skærm til dagligt, så kender du godt følelsen af øjnene bliver irriteret og en hovedpine kommer snigende. Vores øjne kan nemlig ikke blokere blue light og det kan give hovedpine og sløret syn.

I dag bruger man lysere LED-lys, men det gør også at du udsættes for mere blåt lys end før. Med et Privacy filter, som blokerer for det blå lys, kan du mindske hovedpine, øge din koncentrationsevne og din søvnkvalitet bliver bedre. Når du tager et filter på din skærm, så reducerer filtreret skadeligt blue light med op til 42%, hvilket reducerer belastningen på øjnene. 

blue light_information

 

Se vores udvalg i product finder


Som beskrevet, så får du ret mange fordele ved et KAPSOLO Privacy filter. Udover du får et filter, som kan beskytte dine følsomme data visuelt og reducere blue light, så får du et filter, der er tilpasset til disse corona tider, hvor vi skal vaske og spritte hænder oftere. 

Mads Kruse Sørensen
Skrevet af Mads Kruse Sørensen

Mads har erfaring indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mads på telefon 41 66 80 00 eller e-mail mks@codeex.dk

Udvalgte