Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Sådan kan detailbutikker klare sig i en tid med social afstandtagen

04. august 2020

honeywell-32

Midt i den nuværende sundhedskrise er der mange dagligvarebutikker, der føler et øget pres for at holde deres døre åbne, fylde hylderne op med varer og gøre kunder samt medarbejdere sikre.

Vi benytter samme tankegang, som vi kender det ved kontaktløs betaling med vores dankort.

Dagligvarebutikker og andre butikker i detailhandlen er defineret som væsentlige virksomheder, som med deres produkter og tjenester generel oplever en stor efterspørgsel.

For at reducere berøring af personlige effekter såsom loyalitetskort, digitale kuponer, smartphones og andre ID-kort overvejer mange dagligvarebutikker deres muligheder for implementering af sekundære stregkodescannere, som kun benyttes til dette formål.

Med en sekundær dedikeret scanningsløsning kan kunden ganske enkelt række deres personlige ID ud med stregkode på, og ekspedienten kan bruge den sekundære stregkodescanner til at læse oplysningerne uden at røre ved kundens personlige kort – præcis som vi kender det fra kontaktløs betaling med vores dankort. Dette gør det muligt for kunden og ekspedienten at minimere kontakt til hinanden.

Uden en sekundær scanner, ville ekspedienten være tvunget til at tage ID-kortet i hænderne og manuelt indtaste oplysninger fra kortet eller foretage en ekstra scanning ind i systemet.

 

Sådan løses denne udfordring

Honeywells Xenon Extreme Performance (XP) 1952g-bf er en trådløs, batterifri håndscanner tilbyder en super god scanningsfunktion ved længere afstande, selv på beskadigede stregkoder af dårlig kvalitet. Dette forhindrer behovet for ekspedienten, at røre og manuelt indtaste nummeret på en stregkode. Den batterifri teknologi gør det muligt for ekspedienten at bevæge sig frit i butikken og er klar til at udføre ca. 450 scanninger på en enkelt 60-sekunders opladning.

Scanneren findes også i en hvid healthcare udgave, Xenon XP 1952h-bf, som tilbyder de samme scanningsfunktioner med desinfektionsmiddelklar plast, som er bygget til at modstå virkningerne af barske rengøringsmidler og hjælper med at minimere spredningen af smitsomme sygdomme.

Derudover har Honeywell også deres kompakte Vuquest 3320g scanner, som er en lille, monterbar scanner der placeres på disken, hvor scanning af varen kan udføres af kunden i stedet for af ekspedienten.

Se prisr og tilgængelighed her

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige Honeywell produkt til din forretning eller er du blevet nysgerrig på mere, så er du velkommen til at kontakte mig.

Mike Gosvig
Skrevet af Mike Gosvig

Mike hjælper hver dag virksomheder med it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med rådgivning, afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mike på telefon 60 66 86 20 eller e-mail mig@codeex.dk.

Udvalgte