2 min read

Hvad er Cisco Umbrella? Læs, og få gratis prøveperiode her

Featured Image

De fleste med interesse for IT-sikkerhed har sikkert hørt om Cisco Umbrella. Men ikke alle kender mulighederne i detaljer. Det forsøger vi at rode bod på i denne blog, hvor vi gennemgår hvad Cisco Umbrella er, og hvilke fordelene man som virksomhed får.

Cisco Umbrella er en cloud-baseret sikkerhedsplatform, der beskytter alle enheder, som er tilsluttet internettet, uanset deres lokation.

Cisco Umbrella bruger DNS-lag sikkerhed for at blokere trusler, før de når brugernes enheder. Platformen identificerer og blokerer skadelige domæner, IP-adresser, URL'er og filer og beskytter mod malware, ransomware, phishing og andre former for cybertrusler. Sideløbende får administrator mulighed for at skabe overblik og kontrol over deres netværk og trafik, samt foretage trusselsanalyser og foretage rapportering og overvågning af sikkerhedstrusler og aktiviteter.


cisco-access

DNS-layer security

Umbrella’s DNS-sikkerhed identificerer kompromitterede systemer og beskytter enhver port og protokol mod trusler, før de når dit netværk eller endpoints. Og er dermed en effektiv beskyttelse mod phishing, malware og ransomware. Samtidig blokerer DNS for brugeres adgang til kompromitterede websteder og skadeligt indhol.Secure Web Gateway

Umbrella Web Gateway logger og inspicerer al brugerens webtrafik inkl., URL- og applikationskontroller samt beskytter mod malware. Teknisk set sker dette vad at IPsec-tunneler, PAC-filer eller proxy-kæder videresender trafik til cloud-baserede proxy servere der der validerer bruger-policies og blokerer avancerede trusler.


cisco-umbrella-firewall

Firewall

Umbrella Firewall fungerer som en grænseflade mellem organisationens netværk og internettet, der overvåger og kontrollerer al trafik samt blokerer uønsket trafik ved hjælp af IP-, port- og protokolregler. For at videresende trafik skal man konfigurere en IPsec-tunnel fra netværksenheden. Efterhånden som nye tunneler oprettes, anvendes de besluttede policies automatisk. Dermed sikres nem opsætning og ensartet håndhævelse overalt.Cloud access security broker

En Cloud Access Security Broker (CASB) er en sikkerhedsløsning, der giver organisationer kontrol og synlighed over deres cloud-applikationer. Teknologien fungerer som en mellemmand mellem brugerne og organisationens cloud-applikationerne, der overvåger og håndhæver organisationens sikkerhedspolitikker. CASB opdager trusler og sikkerhedsbrud i realtid samt blokerer eller begrænser adgangen til cloud-applikationer, der udgør en trussel mod organisationen. Som administrator får man adgang til en overskuelig rapportering samt mulighed for også at bruge CASB til overholdelse af diverse compliance-standarder.


website-blog-article-cisco-umbrella-02

Interactive threat intelligence

Ciscos AI og dataindsamling giver overblik over kompromitterede eller fjendtlige domæner, IP'er og URL'er. Tilgængelig via en konsol og API giver Umbrella Investigate realtime opdateringer om malware, phishing, botnets, trojanske heste og andre trusler, hvilket muliggør hurtigere respons og undersøgelse af mistænkelige hændelser.

Du kan læse mere om IT-sikkerhed – herunder patch managment, email-sikkerhed og IDS/IPS - her.En sikkerhedsløsning til enhver størrelse virksomhed

Uanset om din virksomhed er en etableret SMV, en opstart med store ambitioner, er spredt ud over mange lokale lokationer eller global, har Cisco Umbrella en løsning, som sikrer præcis det sikkerhedsniveau og den funktionalitet, som virksomheden og medarbejderne har brug for.

Se, og sammenlign Cisco Umbrella´s fire primære sikkerhedspakker her. (Engelsk)

website-blog-article-cisco-umbrella-03

Første skridt mod Cisco Umbrella

Hvis man vil afprøve Cisco Umbrella, kan man få en gratis 14 dages prøveperiode ved at oprette en konto på Cisco Umbrella's webportal.

Når man har oprettet en konto, skal man oprette en "Identity" i Umbrella, som kan være en Active Directory, en LDAP-server eller en cloud-service som Google Workspace eller Microsoft 365.

Derefter skal man konfigurere netværksenhederne til at sende DNS-forespørgsler til Umbrella's DNS-servere. Dette gøres ved at ændre DNS-indstillingerne på routeren eller ved at installere Umbrella's Roaming Client på slutbrugerens enheder.

Efter disse simple trin har du adgang til Cisco Umbrellas DNS-løsning og følgende fordele:

  • Uovertruffen endpoint-sikkerhed

  • Blokering af malware – uden forsinkelser

  • Enkel og fleksibel administration

  • Fri for at vedligeholde hardware og software

Skal vi hjælpe dig med opsætningen til den 14 dages gratis prøveperiode? Eller vil du blot høre mere om Cisco Umbrella? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Få mere viden og inspiration her

To skærme som er værd at se på

I Codeex følger vi en lang række ledende hardware-blogs og deres testresultater. Dette input har vi kombineret med vores eksperters og kunders...

Read More

Hvad bliver lager- og logistikbranchens næste IT-revolution?

De største og mest fremsynede aktører anvender allerede i dag IoT, AI og Blockchain. Men hvad bliver den næste teknologirevolution i lager- og...

Read More

Sådan tilbyder du fuld fleksibilitet

Efter 2-3 år med hjemmearbejde har mange fået åbnet øjnene for, at arbejdslivet kan struktureres på mere fleksible måder, uden at give køb på...

Read More