1 min read

HPE SimpliVity - forudsigelig ydeevne og økonomi

Featured Image

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør kigge nærmere på HPE SimpliVity, hvis din virksomhed overvejer en HCI løsning. Blandt andet stabil ydeevne og kapacitet, mulighed for kun at betale for det reelle forbrug samt endnu højere sikkerhed og langt lettere administration. 

Enterprise-performance med cloud-like økonomi

Nutidens virtualiserede datacentre er ofte ganske komplekse, men ved at revolutionere it-infrastrukturen, som den tænkes i dag, giver SimpliVity virksomheder mulighed for at transformere deres datacentre og service delivery til en homogen platform, der er bygget på x86 ressourcer med enterprise-funktionaliteter. 

Med HPE SimpliVity HyperConverged Infrastructure får du det bedste fra begge verdener: Enterprise-performance, beskyttelse og agilitet samt cloud-like økonomi. HPE SimpliVity gør hybrid IT nemt ved at tilbyde integreret compute, storage og virtualisering med avanceret data effektivitet, backup, high availability (HA) og disaster recovery services samt fuldstændig politikbaseret VM-centreret administration. SimpliVity reducerer kompleksiteten og dermed omkostningerne med op til 70%.

Fuld backup hvert 10. minut 

HPE SimpliVity’s dataeffektivitet spænder, ulig andre løsninger, over alle noder uanset placering. Det betyder, at det kun er unikke data, der skal flyttes mellem et centralt datacenter og et lokalt kontor i Danmark eller i udlandet.

Med SimpliVity er det muligt at tage fuld backup hvert 10. minut, og nøjes med at sende de unikt formaterede data til det centrale datacenter, alt sammen på bare få sekunder. HPE SimpliVity har kunder, der gør dette på olieplatforme og færger over satellitforbindelser med meget høj latency.

100 % flash-baseret 

Storage i HPE SimpliVity er 100% flashbaseret, hvilket giver en forudsigelig og høj lineær ydeevne med lav latency. HPE SimpliVity kan ved anvendelse af hardwareassisteret in-line de-dup og kompression, reducere I/O, netværkstrafik, og naturligvis diskforbrug, og alt dette sker mellem alle tilsluttede noder, ikke kun for et enkelt.

Indbygget backup og katastrofe beskyttelse

Eliminerer behovet for backup software fra tredjepart. HPE SimpliVity leverer robusthed, indbygget backup og båndbredde-effektiv replikation, som er alt hvad virksomheder behøver for at sikre det højeste niveau af dataintegritet og tilgængelighed.

Forudsigelig skalerbarhed og økonomi

Man bygger en hyper-konvergeret løsning ved at tilføje flere noder, hvilket giver forudsigelighed både med hensyn til ydeevne og økonomi. Det er slut med komplekse livscyklusprojekter, for når en node begynder at blive gammel, installerer men et nyt og fortæller systemet, at den nye tilslutning vil erstatte den gamle. Når den er færdig, er det bare at tage den gamle tilslutning ud af drift.

Mere viden og inspiration

Vil du holde dig opdateret om fremtidens IT-infrastruktur, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her - eller følg os på Linkedin.

Få mere viden og inspiration her

Dit brugte IT-udstyr er mere værd end du tror

Planlagt udskiftning af virksomhedens IT-udstyr giver gevinst for både datasikkerheden, CSR-regnskabet og økonomiafdelingen. Læs mere om fordelene,...

Read More

Her er den etiket- og labelprinter, du kan stole på

Har du brug for af og til at kunne printe et par hundrede etiketter eller labels ud et par gange om ugen? Eller er det nærmere 5.000+ stk. om dagen,...

Read More

Sådan gør du din databackup usynlig

Når en virksomheds back-up´en er inficeret eller blokeret, så har de IT-kriminelle vundet. Enten må man betale for at få frigivet sine data - eller...

Read More