1 min read

HPE SimpliVity - forudsigelig ydeevne og økonomi

Featured Image

Der er mange gode grunde til at kigge nærmere på HPE SimpliVity, hvis din virksomhed overvejer en HCI løsning. Blandt andet stabil ydeevne og kapacitet, mulighed for kun at betale for det reelle forbrug samt endnu højere sikkerhed og langt lettere administration. Læs mere i bloggen her. 

Datacentre og service delivery på én platform

Nutidens virtualiserede datacentre er ofte ganske komplekse, men HPE SimpliVity giver mulighed for at transformere din virksomheds datacentre og service delivery til én homogen platform, der er bygget på x86 ressourcer med enterprise-funktionaliteter. 

Med HPE SimpliVity HyperConverged Infrastructure får du det bedste fra begge verdener: Enterprise-performance, beskyttelse og agilitet samt cloud-like økonomi.

HPE SimpliVity gør hybrid IT nemt ved at tilbyde integreret compute, storage og virtualisering med avanceret dataeffektivitet, backup, high availability og disaster recovery services samt policy-baseret VM-centreret administration. Denne reduktion af IT-kompleksiteten kan reducere eksisterende omkostninger med op til 70 %. 


HPe-simplivity-giver-enterprise-niveau-ydelseSekundhurtig backup hvert 10. minut 

HPE SimpliVity’s dataeffektivitet spænder over alle noder, uanset placering. Det betyder, at det kun er unikke data, der skal flyttes mellem et centralt datacenter og et lokalt kontor i Danmark eller i udlandet.

Med SimpliVity er det muligt at tage fuld backup hvert 10. minut, og at nøjes med at sende de unikt formaterede data til det centrale datacenter. Hvilker sker på få sekunder. HPE SimpliVity har da derfor også kunder, der gør dette på olieplatforme og færger over satellitforbindelser med meget høj latency.

100 % flash-baseret 

Storage i HPE SimpliVity er 100% flashbaseret, hvilket giver en forudsigelig og høj lineær ydeevne med lav latency. HPE SimpliVity kan ved anvendelse af hardwareassisteret in-line de-dup og kompression reducere I/O, netværkstrafik, og naturligvis diskforbrug på alle tilsluttede noder.


hpe-simplivity-har-indbygget-beskyttelseIndbygget backup og disaster recovery

 HPE SimpliVity leverer robusthed, indbygget backup og båndbredde-effektiv replikation, som er alt hvad virksomheder behøver for at sikre det højeste niveau af dataintegritet og tilgængelighed. Dermed elimineres behov og udgifter til tredjeparts backup software.


Forudsigelig skalerbarhed og økonomi

En hyper-konvergeret løsning bygges ved at tilføje flere noder. Dermed skabes forudsigelighed i forhold til både ydeevne og økonomi. Samtidig er det for altid slut med komplekse livscyklusprojekter. For når en node bliver gammel, installerer man en ny og fortæller systemet, at den nye tilslutning erstatter den gamle, som derefter tages ud af drift.


Mere viden og inspiration

Vil du holde dig opdateret om fremtidens IT-infrastruktur,tilmeld dig vores nyhedsbrev her - eller følg os på Linkedin.

Få mere viden og inspiration her

To skærme som er værd at se på

I Codeex følger vi en lang række ledende hardware-blogs og deres testresultater. Dette input har vi kombineret med vores eksperters og kunders...

Read More

Hvad bliver lager- og logistikbranchens næste IT-revolution?

De største og mest fremsynede aktører anvender allerede i dag IoT, AI og Blockchain. Men hvad bliver den næste teknologirevolution i lager- og...

Read More

Sådan tilbyder du fuld fleksibilitet

Efter 2-3 år med hjemmearbejde har mange fået åbnet øjnene for, at arbejdslivet kan struktureres på mere fleksible måder, uden at give køb på...

Read More