Nyhedsarkiv

3 min. læsetid

HPE OneView 5.2-update giver dig nye funktioner til styring i datacenteret

20. maj 2020

engineerdatacenteristock-899720520

HPE har netop lanceret den seneste opdatering af deres populære software til administration af infrastrukturen, HPE OneView. HPE OneView 5.2 tilføjer forbedrende funktioner til at automatisere styring af datacenteret på tværs af den brede portefølje af HPE ProLiant-rackservere, HPE Synergy og HPE Superdome Flex-servere. Med disse nyeste automatiseringsforbedringer sparer IT-administratorer mere tid, mens de nyder endnu mere forenklede processer til styring af livscyklus.

Det er udfordrende at styre sin infrastruktur på tværs af et hybrid miljø

Mange virksomheder administrerer og bruger it-tjenester på tværs af en hybrid infrastruktur, der kombinerer traditionel it sammen med private og offentlige clouds. Det er komplekst og tidskrævende at betjene denne type infrastruktur, fordi der mangler fælles værktøjer og automatisering. Mange it-medarbejdere spilder ofte utallige timer på manuelle opgaver, og der er tilbøjelig til fejl. Desuden skal de ofte svare på forespørgsler til forandringer, som typisk kræver manuel indgriben og specialiserede færdigheder for at tilpasse deres lokale infrastruktur.

Download HPE OneView 5.2-opdateringen her


Komplicerede livscyklusoperationer gør det vanskeligt for virksomheder at understøtte aktuelle it-opgaver, langt mindre nye ideer og applikationer på tværs af en hybrid- og multi-cloud-infrastruktur. Dagens IT skal være mere smidig - give udviklere og forretningsområder mere forenklede og automatiserede løsninger, der øger hastighed, produktivitet og innovation.

For at styre kompleksiteten i hybridmiljøer har virksomheder brug for en softwaredefineret tilgang, der let integrerer multi-cloud-miljøer med lokal infrastruktur. HPE OneView er et sikkert styringsværktøj, der når dette mål. Det muliggør hurtig levering og automatisering af komplekse livscyklusoperationer på tværs af datacenteret - alt sammen uden at integreres problemfrit med de værktøjer, der er nødvendige til hybrid- og multi-cloud-miljøer.

Automation er nøglen til den lokale softwaredefinerede infrastruktur

Softwaredefineret infrastruktur gør det muligt for IT-administratorer let at tilvejebringe og administrere fysisk infrastruktur ved hjælp af softwaredefinerede skabeloner og API'er til at definere og automatisere infrastrukturkonfiguration og livscyklusoperationer. HPE OneView-teknikerteamet har været fokuseret på at levere automatiseringsinnovationer på tværs af den brede portefølje af lokale infrastrukturer: HPE ProLiant rack-servere, HPE Synergy, HPE Superdome Flex og HPE Storage.

HPE OneView forbedringerne inkluderer bl.a.:

  • Reducering i antallet af uønskede e-mail-underretninger under systemvedligeholdelse, som f.eks. genstart af server.

  • Større synlighed i HPE 3PAR-, Primera- og Nimble storage systemer af den nuværende lagerkapacitet og fremtidige kapacitetstilgængelighed, der tilbyder flere informerende storage opgaver.
  • Forbedret balancering i netværksbelastninger på tværs af HPE Synergy Link moduler, som giver en mere forudsigelig netværksydelse.

Integrationer kan hjælpe med at automatisere på tværs af et hybrid miljø

HPE OneView lader it-administratorer forbinde deres softwaredefinerede infrastruktur fra kernen til skyen ved at levere nøglefærdige private skyinfrastruktur med et forskelligartet partnerøkosystem. IT-organisationer kan udnytte partnerøkosystemet til at integrere HPE OneView i deres eksisterende administrationsrammer med deres foretrukne platforme. Disse muligheder giver holdene mulighed for at levere projekter konsekvent, mens de opfylder de ønskede resultater for de vigtigste interessenter.

Gennem HPE OneView-integration med HPE systempartnere (som Morpheus Data), kan IT-administratorer forbinde HPE OneView som en fysisk infrastrukturudbyder til Open Source, Dev Ops eller Cloud-værktøjer. Morpheus er en næste generations, multi-cloud automatiserings- og orkestrationsplatform, der hjælper virksomheder med at bevæge sig så hurtigt som små smidige startups.

Download HPE OneView 5.2-opdateringen her


Tjek den nye video: Nye Hybrid Cloud udfordringer kræver nye løsninger

I videoen bliver der fremhævet, hvordan integrationen mellem HPE OneView og Morpheus kan forenkle dine hybrid cloud-udfordringer.

Ønsker du mere information om HPE OneView og hvad det kan gøre for din infrastruktur, så tag endelig kontakt til os.


Klik her for at kontakte os

Michael Toft
Skrevet af Michael Toft

Udvalgte