Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Få øget effektivitet og sikkerhed med HP EliteBook 800 G7

12. januar 2021

1200x624_Elitebook800G7

Med en stabil, sikker og holdbar laptop kan du holde brugere online og produktive, så samarbejdet bliver nemmere og intakt. Brugerne kan nemt klare flere arbejdsopgaver på samme tid, da HP EliteBook 800 G7-serien har en høj ydeevne og mobilitet, som følger med udviklingen i den digitale verden. I takt med stigende sikkerhedstrusler i den hurtigtudviklende digitale verden, er der mulighed for funktioner, der sikrer din pc mod trusler. 

"Skabt til effektivt og sikkert
arbejde på farten"

 

Disse HP EliteBooks fra 800 G7-serien egner sig godt til erhvervsbrug, da den er fyldt med mange fordele, som vi vil komme nærmere ind på: 

Se vores udvalg af HP EliteBook 800 G7


Designet med henblik på arbejdskomfort

Disse modeller har et smukt slankt design, der gør, at de er nemme at have med rundt fra møde til møde og har et forhold mellem skærm og kant på hele 85%. Den omfatter også et nyt tastatur og clickpad, der er lydsvag og behagelig at arbejde på. Tastaturet er fremstillet af 50% genbrugte dvd'er. Den udvendige emballage er lavet af bæredygtige materialer og kan genanvendes efter brug. Bærbarerne er designet i CNC-udskåret aluminiumskabinet og en ny kant foran, gør maskinen let at åbne.

Arbejd med ro i sindet

Sikkerhedsfunktioner fra HP arbejder sammen om at skabe et forsvar, der - altid er på, altid reagerer og altid er robust. Disse løsninger, der hele tiden udvikles - fra BIOS'en til browseren, over og under operativsystemet - hjælper med at beskytte din pc mod trusler. Du kan også blokere, øjeblikkeligt nysgerrige blikkes mulighed, for at se din skærm, da der er mulighed for HP Sure View Reflect, der produceret i en kobberreflekterende finish, når skærmen ses fra siden, hvilket gør, at den er ulæselig.


1200x624_Elitebook800G7_produkter


Gå efter at få succes

Takket være 4G LTE i gigabit-klassen med op til 4x4-antenner har du et kontor, uanset hvor du er, så du kan arbejde næsten hvor som helst. Få den exceptionelle kombination af reaktionsvillig ydeevne, forbindelse og hastighed med op til 10. generations Intel® Core™ vPro®-processor med seks kerner (tilbehør), der lader dig starte, skabe og forbinde, hurtigt og pålideligt. Kort sagt, er det er fantastisk stykke hardware.

Læs også om HP EliteDisplay her

 

Er du interesseret i at høre mere om disse bærbare fra HP, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til mig.

Mads Kruse Sørensen
Skrevet af Mads Kruse Sørensen

Mads har erfaring indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mads på telefon 41 66 80 00 eller e-mail mks@codeex.dk

Udvalgte