3 min read

Hold op med at købe flere IT-sikkerhedsløsninger!

Featured Image

I takt med at antal og tilfælde af cybetrusler- og hændelser stiger, reagerer virksomheder og IT-afdelinger med at investere og implementere i flere og flere sikkerhedsløsninger. Det koster både penge og – mange! – arbejdstimer. Alligevel stiger antallet af virksomheder som bliver ramt at cyberkriminalitet eksplosivt. Læs, hvordan Arctic Wolf løser udfordringen på en langt mere kosteffektiv måde.

Ifølge en rapport fra Proofpoint blev 83 % af de adspurgte organisationer ramt af et e-mail-baseret phishing-angreb i 2021 mod 57 % året før, antallet af ransomware-angreb mere end fordobledes i 2021 ifølge SonicWall mens datalæk relateret til ransomware ifølge CrowdStrike steg 82% - altsammen på trods af støt stigende udgifter til udvikling og implementering af diverse sikkerhedssystemer.Løsningen er ikke mere af det samme

Når en virksomhed når en vis størrelse, bliver omfanget af data som virksomheden genererer, sender og modtager for stort for selv de mest avancerede cyber security set-ups. Tusindvis af events bliver trykket igennem virksomhedens IT-infrastruktur, hvilket gør det umuligt at overvåge, analysere og evt. finde anomalier og trusler i real-time.

IT-branchens traditionelle svar på denne type udfordringer er næsten altid udvikling af endnu mere sofistikerede redskaber. Hvilket typisk leder til endnu en investering for de truede virksomheder. Men måske der er mere værdi i at kigge på sine nuværende sikkerhedsløsninger for at se, om ikke det er muligt at få endnu mere værdi ud af de allerede investerede kroner og arbejdstimer? Fx ved at optimere de nuværende løsninger og kombinere dem med et menneskeligt aspekt?

"Vores opfattelse er, at sikkerhedsmarkedet har svigtet slutbrugeren. Flere og flere værktøjer udvikles og sælges hver dag. Alligevel registreres der flere og flere trusler og brud på sikkerheden hvert eneste år.”

Nick Schneider, CEO, Arctic Wolf.


arctic-wolf-en-samlet-it-sikkerhedsloesning

”Unified security”

Arctic Wolfs løsning er at se på hele virksomhedens it-sikkerhed fra ét centralt og overordnet perspektiv: Slut med at se endpoint-security som én opgave, netværkssikkerhed som en anden og best practise for medarbejdere som en tredje opgave og så købe ind og starte separate projekter derfra.

Arctic Wolf ser i stedet på, hvilke af virksomhedens nuværende redskaber der bruges optimalt, hvilke redskaber der kan optimeres til at levere endnu bedre sikkerhed – og hvilke redskaber, der evt. mangler.

Arctic Wolf sørger desuden for en samlet tilgang til data på tværs af alle løsninger, redskaber, dashboards og processer. Dermed får virksomheden mere værdi ud af sin nuværende løsning. Sidst men ikke mindst tilføjer Arctic Wolf det menneskelige element i form af et 24/7 ”concierge team”, som løbende deltager i overvågningen af datatrafikken.

Helt konkret inkluderer Arctic Wolfs Security Operations Platform 24/7 overvågning af alle endpoints, netværk og cloudløsninger; påvisning af trusler, respons og udbedring i tilfælde af cyberangreb. Løsningen suppleres af Arctic Wolf MDR (Managed Detection and Response) som er skræddersyet digital risikostyring, sikkerhedstræning, phishing-tests og coaching af medarbejdere samt cloud-detection og -respons.

Alle disse ydelser kan købes hos en lang række leverandører. Men Arctic Wolf er de eneste som samler dem. Dermed får Arctic Wolfs kunder en "unified" sikkerhedsløsning, der samler alle data og løsninger ét sted på tværs af registrering, risiko, cloud og medarbejdertræning, så redskaberne udnyttes optimalt i forhold til både tid, økonomi og sikkerhed.Teknologi baseret på ”åben” XDR

Den underliggende teknologi for Arctic Wolfs cloud-native sikkerhedsoperationsplatform er en "åben" XDR (eXtended Detection and Response) arkitektur, som kan inkorporere datafeeds fra kundens eksisterende tredjeparts sikkerhedsløsninger.

På nuværende tidspunkt integrerer Arctic Wolfs sikkerhedsplatform med mere end 65 udbredte datakilder på tværs af clouden, endpoints og netværk, heriblandt Microsoft Office 365, Salesforce, Microsoft Azure, Box, Amazon Web Services (AWS) og Google Workspace.


website-blog-article-arctic-wolf-hold-op-med-at-koebe-flere-03

Tilmeld dig vores seminar og få en gratis overnatning med ledsager i Kbh

Fredag den 4. november afholder vi Codeex Cyber Security Seminar. Her kan du høre mere om "Et samlet forsvar med Cisco" samt om "Arctic Wolf; Cyber Security as a Service". Alle deltagere får efterfølgende en gratis overnatning med ledsager på Hotel Absalon i København.


Tilmeld dig herDagens program

11:30 – 12.00: Ankomst, udlevering af nøgler sandwich samt vand/kaffe

12.00 – 12.10: Codeex byder velkommen

12:10 – 12:55: Ét samlet sikkerheds forsvar, hvordan...

Tue Frei Nørgaard SE, Cisco:
- Stoppes trusler i hybrid workforce
- Sikres brugernes internetfærden
- beskyttes jeres e-mails.

12:55 – 13:10: Spørgsmål

13:10 – 13.25: Pause

13:25 – 14.10: Introduktion til Cyber Security as a Service

Petter Glenstrup, Arctic Wolf:
- Få mest muligt ud af dit nuværende set-up
- Predictable cost og optimering af IT-ressourcer
- Luk alle huller i IT-sikkerheden

14:10 – 14:25: Spørgsmål

14:25 – 14:45: Arctic Wolf case

14:45 – 15.00: Spørgsmål

Tak for i dag – Codeex giver en drink i barenHar du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte salgsdirektør Frederik Bentler på fb@codeex.dk eller på 76 71 00 00 for en uforpligtende snak om din IT-sikkerhed

Vil du have flere tips, nyheder og tilbud til optimal IT-sikkerhed, valg af hardware samt lager- og logistikløsninger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her eller følg os på linkedin.

Få mere viden og inspiration her

To skærme som er værd at se på

I Codeex følger vi en lang række ledende hardware-blogs og deres testresultater. Dette input har vi kombineret med vores eksperters og kunders...

Read More

Hvad bliver lager- og logistikbranchens næste IT-revolution?

De største og mest fremsynede aktører anvender allerede i dag IoT, AI og Blockchain. Men hvad bliver den næste teknologirevolution i lager- og...

Read More

Sådan tilbyder du fuld fleksibilitet

Efter 2-3 år med hjemmearbejde har mange fået åbnet øjnene for, at arbejdslivet kan struktureres på mere fleksible måder, uden at give køb på...

Read More