Skip to the main content.
Webshop

2 min read

Har du styr på patchningen? Eller lever du med den dårlige samvittighed?

Featured Image

Alle IT-ansvarlige ved, at korrekt patching er vigtig for både IT-sikkerheden, maksimal oppetid og minimalt bøvl for organisationen. Alligevel har de færreste IT-afdelinger ressourcerne til at patche netværk, drivere og hardware systematisk. Så hvordan slipper man for den dårlige samvittighed?

Løsningen kan i mange tilfælde være at lade en leverandør sørge for kontinuerlig og systematiseret patch management. Udover at den IT-ansvarlige slipper for dårlig samvittighed, frigøres mere tid til udviklingsopgaver samtidig med at både medarbejdernes effektivitet og virksomhedens IT-sikkerhed bliver kraftigt forbedret.


outsourcing af it drift og support giver tid til vigtigere opgaver

Fire fordele ved ekstern patch management:

 • Forbedret sikkerhed
  Sårbarheder mod IT-angreb i software og operativsystemer elimineres, så snart de opdages. Dermed elimineres samtidig risikoen for skader på virksomhedens omdømme i tilfælde af cyberangreb der skaber mistillid og samarbejdsvanskeligheder med kunder og samarbejdspartnere.

 • Reduceret nedetid og risiko for datatab
  Nedetid, netværksproblemer og datatab undgås, dermed øges medarbejdernes effektivitet og generelle tilfredshed. Men man undgår også samtidig risikoen for erstatningskrav og bøder i tilfælde af brud på datasikkerheden da patch management sikrer fuld compliance ift diverse lovkrav som fx GDPR.

 • Mere tid til udviklingsopgaver
  En IT-ansvarlig eller IT-afdeling som ikke længere skal vurdere og implementere nye patches får mere tid til at fokusere på udviklingsopgaver, der skaber direkte værdi for virksomheden og dens kunder.

 • Mere effektiv IT-drift i hverdagen
  Kontinuerlig og systematiske opdateringer og patches forhindrer kompatibilitetsproblemer mellem hardware, software og forskellige generationer. Desuden bliver vedligholdet af virksomhedens IT-infrastruktur mere effektiv, da organisationen ikke behøver kompetencer på alle områder men i stedet kan lade leverandøren om at vælge teknologier samt stå for implementering og alle opdateringer. Du kan læse mere om, hvordan IT-afdelingen kan være med til at sikre medarbejderne og virksomheden maksimal effektivitet og fleksibilitet.

Få styr på detaljerne og høst effektivitetsgevinsterne

3 forudsætninger for effektive og fleksible arbejdspladser

Forudsætningerne for at skabe en attraktiv arbejdsplads er tekniske og praktiske løsninger, der sikrer medarbejderne maksimal fleksibilitet og virksomheden maksimal datasikkerhed. Herunder en effektiv drifts- og supportløsning, korrekt valg og opdatering af hardware samt struktureret og ensartet IT-sikkerhed.

 • Drift & Support
  Adgangen til ekspertviden, effektiv telefon- og onsite-support, systematisk patchning samt ensartet udrulning af opdateringer og licenser.

 • Hardware og Services
  Valg og indkøb af den rette hardware, bæredygtig bortskaffelse og fleksibel levering overalt.

 • IT-sikkerhed
  Endpoint-security, netværkskontrol og databackup på samme høje niveau uanset hvor medarbejderen arbejder fra.

Få konkrete tips, produkt- og løsningsanbefalinger til max fleksibilitet og datasikkerhed i eBogen ”3 krav til fremtidens effektive arbejdspladser”.Vil du have et bud på optimal patching og IT-drift?

Vil du have et bud på, hvordan du øger din virksomhed IT-sikkerhed og medarbejdernes effektivitet, så kontakt salgsdirektør Frederik Bentler for en uforpligtende snak om den mest (kost)effektive løsning for din virksomhed.

Vil du have flere tips til optimal indkøb af hardware og drift af din virksomheds IT-afdeling, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, følg os på linkedin eller læs mere om Codeex drift- og supportaftaler her.

Få mere viden og inspiration her

Fremtidens lagerløsninger del 2: Batchplukning, WMS og fastholdelse

Fremtidens lagerløsninger del 2: Batchplukning, WMS og fastholdelse

Læs blog nummer to om de seks generelle tendenser indenfor lager- og logistikløsninger. Denne gang handler det om yderligere...

Read More
Hvad er IT-afdelingens fremtidige rolle?

Hvad er IT-afdelingens fremtidige rolle?

IT har altid været en kritisk del af enhver organisations processer og infrastruktur. Men i takt med at nutidens medarbejdere er blevet udstyret med...

Read More
Fremtidens lagerløsninger del 1: (Leverings)tid er penge

Fremtidens lagerløsninger del 1: (Leverings)tid er penge

Læs første blog af to, hvor vi gennemgår de seks vigtigste globale tendenser indenfor lager- og logistikløsninger. Denne første blog handler om...

Read More