Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Virker jeres trådløse netværk til lager og produktionsmiljø?

03. marts 2020

uge10-stregkode-tirsdag

Der kan være mange årsager til, at et trådløst netværk ikke virker optimalt og som man forventer. Men fælles for de fleste er det, at hvis det trådløse netværk ikke fungerer optimalt, så kan det skabe store konsekvenser for virksomheden.

Virker jeres trådløse netværk som det skal?

Nedenstående punkter kan være med til at redegøre om det trådløse netværk ikke er solidt nok til opgaven.

  • Er Jeres trådløse netværk robust og stabilt?
  • Falder Jeres mobile terminaler af netværket eller oplever I lange svartider?
  • Har I områder, hvor der ikke er god dækning, eller har I det vi kalder huller i jeres netværk?
  • Kører jeres fast roaming som det skal? Fast roaming gør at hånd-/ truckterminalen hurtigt skifter til nærmeste access point, så brugeren ikke oplever svartiden på de mobile enheder.
  • Er jeres netværk sikkert? Hvornår har I sidst skiftet krypteringsnøgle og opdateret firmwaren? Har I det rette værktøj, så I nemt kan ændre det på jeres netværk, men også på de mobile enheder?
  • Skal I skifte jeres gamle "Windows mobile" terminal ud og gå over på en ny platform som fx Android. Har Android terminaler andre krav til det trådløse netværk – af hensyn til sikkerhed mm.?
  • Er jeres mobile enheder sikret overfor virus eller hackerangreb?

Rigtig mange virksomheder, der bruger hånd- og truckterminaler på deres lager, er typisk koblet op på det trådløse netværk. Men ofte er det traditionelle "kontor netværk" langt fra tilstrækkeligt til sådanne miljøer.

Industrial IoT

Codeex tilbyder at designe og vedligeholde jeres netværk, både det I har i dag, men også hvis der er behov for en total udskiftning af det hele. Vi er en uafhængig leverandør og kan derfor altid anbefale det bedste netværk til det specifikke formål, om det så er fra Cisco, HP, Aruba m.fl.

Rigtige mange virksomheder kan lave det vi kalder et "kontor netværk", men at lave et robust trådløst netværk, som dækker et stort lager på flere tusinde kvadratmeter eller en produktionshal med mange forstyrrende maskiner, kræver som regel mange flere krav. Med et site survey på den aktuelle lokation kan man bl.a. med en avanceret radio opmåling sikre, at der er fuld trådløs dækning i det ønskede område. Det skriver vi mere om her.

proper access point placement honeycomb in room officeDette heat map illustrerer stærk signalstyrke i de rum, hvor AP'erne er monteret korrekt.

Codeex kan hjælpe din virksomheden med at dimensionere jeres trådløse netværk korrekt, samt hvor der skal monteres Access Points for bedst mulig dækning.

Vores konsulenter besidder en bred vifte af Cisco certificeringer på CCNP/CCIE-niveau (bl.a. CCNP R/S, CCNP Service Provider, CCNP Wireless, CCDP samt CCIE i sikkerhed.

Hvis du synes at dette er relevant for Jeres virksomhed, må du endelig tage fat i mig - så tager vi en dialog om hvad der skal til for at jeres trådløse netværk virker efter Jeres behov. 

Johnny Nørgaard
Skrevet af Johnny Nørgaard

Johnny har bred ekspertise indenfor stregkode- og logistikløsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Johnny på telefon 40 10 99 57 eller mail: jn@codeex.dk.

Udvalgte