Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Ny robust truckterminal, der ikke behøver megen plads i førerhuset

13. oktober 2020

Truckterminal til JLT

Med den netop nylancerede VM3010A truckterminal fra JLT Mobile Computers, er der i designet blandt andet tænkt på placering i mindre førerhuse på gaffeltrucks, hvor pladsen i forvejen kan være trang. Det er en Android 9.0-baseret robust terminal (VMT) til montering på diverse køretøjer, der leveres med 10" skærm. Denne kombination giver en stærk, men alligevel kompakt, robust enhed der egner sig til udsatte miljøer.

Terminalen er yderst intuitiv og nem at bruge, takket være det velkendte Android multi-touch brugerinterface. Og med det kraftige Qualcomm® Snapdragon™ 660 Octa-core chipset får man bedre ydeevne med øget hastighed. Kabinettet er lavet med en hårdfør magnesiumlegering, med IP65-tætning samt forskellige muligheder for tilslutninger.

Android 9.0 baseret truckterminaler

Læs mere om vores stregkodeløsninger her


Glade medarbejdere med
JLT Mobile Computers truckterminaler

JLT VM3010A er det nyeste produkt på markedet, som er tilpasset dig der arbejder med logistik, oplagring og andre krævende miljøer. Denne computer er baseret på Android 9.0 med en 2,2 GHz RISC-processor, flere strømindgange, trådløse tilslutningsmuligheder, IP65-tætning mm. Computeren mindsker inputfejl i din virksomhed, da den er nem og enkel at benytte. 

truckterminal_produkter


Læs mere om truckterminaler her


Har du set den nye MT3007A tablet?

Denne nyhed skal du ikke snydes for - den nye MT3007A. Med Android 9.0 styresystem, lette vægt og enkle låsesystem er tabletten håndterbar og lettilgængelig. Den har ligesom computeren IP65-tætning og tåler temperaturer fra -20°C til 60 °C, hvilket gør det muligt for dig at bruge den både indendørs og udendørs.


tablet1_produkter


Hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål, så er du velkommen til at tage kontakt.

Johnny Nørgaard
Skrevet af Johnny Nørgaard

Johnny har bred ekspertise indenfor stregkode- og logistikløsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Johnny på telefon 40 10 99 57 eller mail: jn@codeex.dk.

Udvalgte