Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Forbliv produktiv på farten med FUJITSU's nye Lifebook modeller

18. august 2020

Fujitsu_blog_lifebook

Mange forretningsfolk sidder i dag sjældent ved deres skriveborde - de er på farten. Måske er du en af dem? Enten arbejder du på kontoret, toget, flyet, hjemmefra eller på caféen. Hvis du kan nikke ja til dette, så ved du også hvor vigtigt det er, at have en bærbar, som giver maksimal fleksibilitet med gode tilslutningsmuligheder og en sikkerhed i top.

Se vores udvalg af Fujitsu Lifebook her

FUJITSU vil gerne imødekomme de mange arbejdskrav, som du kan have til en bærbar. Det kan f.eks. være: 

  • Enheden skal nemt kunne klare de arbejdsopgaver, som dit job stiller, uden at tabe kræfter eller bryde sammen.
  • Bærbaren skal have lang batterilevetid, så du kan sidde og arbejde enten i toget eller flyveren, uden at du skal bekymre dig om en stikkontakt.
  • Bærbaren skal være let, når den skal med på farten. En tung bærbar kan være en belastning over tid. 
  • Skal have indbygget høj sikkerhed, så du kan være sikker på at dine følsomme data er beskyttet.
  • Så skal det selvfølgelig også være en bærbar, som har et flot design. 

Ultra mobile bærbare skabt til
at opfylde dine behov


Fujitsu Lifebook U9310X er verdens letteste ultra mobile 2-i-1 bærbar

FUJITSU har fokuseret på komfort samt design i de nye Lifebooks U9310X og U9310, der skal imødekomme alle arbejdslivets krav og udfordringer. Det slanke design med en let vægt på lidt over 1 kg gør, at Lifebook U9310X-modellerne, med den indkluderede touch-pen, bliver den letteste 360° 2-i-1 foldebar notebook med 10. generation Intel® Core™ processor. Alle stik til netværk og skærmudgange i begge modeller er i fuld størrelse, så du slipper får at medbringe kabler og adaptere med i den allerede tunge taske. 

Fujitsu_Mads

 

Læs mere her og download eBook

 

Du får optimal mobilitet med FUJITSU Lifebook U9310X og U9310

I FUJITSU Lifebook U9310X er der indbygget touch og pen support. Dette gør at du kan underskrive dokumenter digitalt eller oprette håndskrevne noter direkte på din skærm. På begge modeller bliver dine følsomme og personlige data bliver beskyttet af den brancheførende PalmSecure™ godkendelsesteknologi, en SmartCard-læser, TPM 2.0 og et fuld HD InfraRed-kamera med Windows Hello-support. Så med Lifebook U9310X og U9310 får du en allround-funktionel bærbar, der vil blive din nye bedste ven, når du er på farten. 


Fujitsu_lifebook_family


Er du interesseret i at høre mere om de nye FUJITSU Lifebooks, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til mig. 

Mads Kruse Sørensen
Skrevet af Mads Kruse Sørensen

Mads har erfaring indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mads på telefon 41 66 80 00 eller e-mail mks@codeex.dk

Udvalgte