1 min read

Flere generationer af håndscannere på samme WMS

Featured Image

Select Sport digitaliserede allerede i 2006 sin lagerstyring. Løsningen bestod af en fuld integration til Selects økonomisystem samt indførelse af en af de allerførste effektive og holdbare håndterminaler; Intermec C730 på Microsoft Windows Mobile platformen.
I denne blog og case fortæller vi, hvordan Select har kunnet bygge videre på denne løsning, selvom både den oprindelige platform og de senere indkøbte Intermec CK3-terminaler blev end-of-life i 2019.

Da Microsoft meldte Windows Mobile platformen som end-of-life nogenlunde samtidig med, at Honeywells CK3-terminaler blev udfaset, stod Select Sport overfor en række store beslutninger og investeringer i fremtidens platform og hardware.


Android er den bedste platform for de fleste

Sammen med Codeex blev det hurtigt besluttet, at en overgang til Android platformen var det oplagt for Select Sport. Primært pga. den høje fleksibilitet og den simple integration til alle WMS systemer samt alle brands og typer af lager-hardware.


Hvilken håndterminal skal man vælge?

Valget af Select Sports nye håndterminaler var straks sværere, da udbuddet af håndterminaler er meget stort. Ud fra Select Sports krav og behov vurderede Codeex en række mulige brands og modeller, og til slut faldt valget på en anbefaling af Honeywells CK65 håndterminal.

Blandt andet fordi Honeywell gør det muligt at genbruge holdere, ladestationer og batterier på tværs af deres modeller og produktgenerationer. Dermed kunne Select Sport forsætte med tilbehøret fra den oprindelige CK3-løsning. (Se demo i videoen herunder).


HubSpot Video


WMS-integration af ældre håndterminaler via webbrowser

Select Sports medarbejdere var meget tilfredse med den oprindelige CK3 håndterminal. Og da Select Sport samtidig ønskede stabilitet i overgangsfase, at de eksisterende servicekontrakter kunne udnyttes indtil udløb samt at sprede investeringen i ny hardware ud over en længere regnskabsperiode, tilbød Codeex en løsning, hvor de ældre CK3 håndterminaler via en RDP-klient kunne forsætte på virksomhedens WMS-system sammen med de nye CK65 terminaler, der kører på Android Platformen.


Fremtidens lager- og logistikløsninger

Vil du vide mere om fordelene ved et skifte til CK65 håndterminalerne fra Honeywell, se Hot-Swap-funktionen demonstreret live samt høre vores eksperts bud på, hvilke lager- og logistikløsninger vi vil se i fremtiden? Så klik på casevideoen herover - den varer mindre end tre minutter, og der er gode chancer for at lære værdifuldt nyt.

Flere anbefalinger og produktnyheder

Vil du være sikker på at få næste uges tips til effektivisering af lager- og logistikløsninger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her- eller følg os på linkedin.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på 76 71 00 00 for en uforpligtende snak om plukkestrategier, dataintegration, hardware og tilbehør

Få mere viden og inspiration her

Optimal email-sikkerhed med DKIM, SPF og DMARC

Hver dag udveksler stort set alle typer og størrelser af virksomheder fortrolige data med kunder, forretningspartnere og leverandører. Det kan fx...

Read More

Digitalisér dit lager på tre dage

Mange beslutningstagere og IT-chefer tror, at en digitalisering af virksomhedens lager- og logistikløsning med virksomhedens ERP-system vil være en...

Read More

Iiyama skærme: Du kan se forskellen med det samme

Af og til dukker der nye interessante brands op. Brands som tilbyder tekniske løsninger på højt niveau til attraktive priser. Iiyama har produceret...

Read More