Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

3 min. læsetid

Fleksibel håndterminal til både detail, produktion eller lager

10. november 2020

MC3300

Arbejder du indenfor detail, produktion eller lager, så benytter I jer højst sandsynligt af håndterminaler, som skal gøre hverdagen lettere ved at effektivisere og strukturere arbejdsopgaverne omkring stregkoder. Men har I den rette håndterminal, der kræves til opgaven, som er tilpasset netop din virksomheds arbejdsmiljø? Zebra's MC3300-serie er utrolig fleksibel og tilpasses nemt til den opgave, som den skal bruges til indenfor enten varemodtagelse, prisopdateringer eller til at holde lagerbeholdningen intakt.

Har du så nogensinde oplevet, at batteriet er gået ud eller at en af dine medarbejdere har tabt håndterminalen? Med Zebra MC3300-serien er det ikke en bekymring du længere skal have, da den tilbyder batteri i særklasse og robust glas. Derudover leveres terminalen med Android styresystem, der indeholder mange konfigurationsmuligheder, hvilket blandt andet optimerer scan på korte og længere afstande.

Detail, lager og produktion

Zebra MC3300-serien er utrolig fleksibel og tilpasses nemt til funktionen den skal bruges til. Indenfor detail er terminalen særligt god til prisopdatering, varemodtagelse, kommunikation på længere afstande mellem medarbejdere m.m.

Indenfor lagerarbejde er det organisering af varer og EDI-transaktioner m.m.

Indenfor produktion er terminalen god til at holde lagerbeholdningen intakt, sikkerhedsteste, tracke beholdningen m.m.

Zebra MC3300-serien kommer i 3 forskellige designs

  • Pistol-grip
  • Straight shooter 0⁰ scan OG 45⁰ scan
  • Turret with rotating head

 

Zebra hndterminal (1)

Du kan se udvalget af de effektive stregkodescannere her:

Zebra MC33 med 1D stregkodescanner

Zebra MC33 med 2D stregkodescanner

Zebra MC33 med 2D LR scanner

8.0 Android-styresystem med et utal af konfigurationsmuligheder
På håndterminalen er der installeret TE-applikationer:

  • Ivanti Velocity: Hjælper med at overføre allerede eksisterende data fra din gamle terminal til din nye terminal.
  • Mobility DNA’s AllTouch: Øger blandt andet produktivitet og sikkerhed

Om du er til manuelt tastatur eller touch-tastatur, så tilbyder håndterminalen begge dele. Du kan skifte tastatur-type, så den er tilpasset din branche - om det er detail, lager eller produktion.

"Terminalen optimerer din virksomhed
med det avancerede Android-styresystem"

Push to talk funktion
Med et Android-styresystem kan dine medarbejdere benytte en Push to talk funktion. De kan kommunikere med hinanden på længere afstande, f.eks. fra den ene ende af lageret til den anden ende af lageret. Det er med til at effektivisere arbejdsopgaverne, da der spares tid og samtidig bliver samarbejde lettilgængeligt.

 

Forebygger arbejdsskader
Du tænker nok: "Hvordan kan håndterminalen forebygge arbejdsskader?". Svaret er enkelt - håndterminalen vejer under 500 gram og du undgår dårlige arbejdsstillinger, da scan kan foregå på både korte og længere afstande. Dermed er du sikret en høj ergonomi på din arbejdsplads.

 

Læs mere om stregkodeløsninger her

 

Hvis du har brug for mere information eller vi på anden måde kan rådgive om håndterminaler til lager, detail eller produktion, så må du endelig kontakte os.

Johnny Nørgaard
Skrevet af Johnny Nørgaard

Johnny har bred ekspertise indenfor stregkode- og logistikløsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Johnny på telefon 40 10 99 57 eller mail: jn@codeex.dk.

Udvalgte