Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Med Fujitsu Clean Desk kan du skabe et moderne og ergonomisk arbejdsmiljø

17. marts 2020

downloadeBook-blogpost-fujitsu1

Fujitsu Clean Desk er et moderne og brugerdefineret digitalt kontor, der leverer en løsning, som fremmer produktiviteten på arbejdspladsen, samt skaber større trivsel for brugeren, ved at danne et ergonomisk arbejdsmiljø med større pladsfornemmelse.

Få tilpasset et digitalt kontor med Fujitsu Clean Desk

Fremtidens arbejdsplads med Fujitsu Clean Desk er et nyt koncept for virksomheder, der gerne vil kombinere moderne arbejdsmetoder med ergonomi. Clean Desk blev udviklet i samarbejde med det førende institut - Fraunhofer Institute, som har ekspertise for design af arbejdspladser.

Optimer miljøet på din arbejdsplads

Medarbejdere er i dag den vigtigste ressource i en virksomhed og er ofte afgørende for, om der kommer succes i virksomheden. Derfor skal medarbejderens behov opfyldes for at opretholde motivationen og produktiviteten på et høj niveau, så de kan arbejde effektivt.

Få guiden: Sådan skaber du den moderne arbejdsplads
med Fujitsu Clean Desk.

Få tilsendt guiden i dag


Fujitsu's fremtidige løsninger til arbejdspladsen er den strategiske respons på en række tendenser, som påvirker den sociale, økonomiske og teknologiske udvikling, der påvirker den måde folk arbejder på. Mobilitet, konnektivitet, sikkerhed og digitalisering er en central del af det Fujitsu gør - og disse fremtidige løsninger til arbejdspladsen har til formål at styrke medarbejderne og give dem mulighed for at blive mere effektive. 

Trivsel: 
Det er vigtigt at tilpasse arbejdspladsen for medarbejderne for at øge deres komfort og effektivitet. 

Miljøvenlig:
Spar energi med smarte grønne it-funktioner.

Fleksibel:
Mix og match de bedste komponenter, der passer til dine teamstørrelser og præferencer.

Tag endelig fat i os hvis vi skal tale videre om din arbejdsplads. Alle Fujitsu Clean Desk produkterne kan ses her.

Mads Kruse Sørensen
Skrevet af Mads Kruse Sørensen

Mads har erfaring indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mads på telefon 41 66 80 00 eller e-mail mks@codeex.dk

Udvalgte