Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Genbrug din hardware og styrk CSR-regnskabet

29. januar 2021

reuse_blogpost

Står du og skal udskifte din virksomheds IT-udstyr indenfor den nærmeste fremtid? Hvis svaret er ja, så kan du med fordel genbruge udstyret fremfor at kassere det. Nogle af de ting du får ud af det er, at:

  • Du sørger for, at det brugte IT-udstyr bliver behandlet ansvarligt. 
  • Du afleverer det brugte IT-udstyr i trygge hænder, hvor data bliver slettet forsvarligt.
  • Du er med til at skabe et grønt miljø, hvor CO2-udledning mindskes.

"Du opnår datasikkerhed, miljøbesparelse og bedre CSR"


Opnå sikker datasletning
Arbejder du i en virksomhed, hvor du f.eks. har med personfølsomme oplysninger at gøre? Hvis det er tilfældet, så ved du også, at det er vigtigt at få slettet og opbevaret sin data, når computeren skal have en ny ejermand. Det er derfor centralt at dette gøres sikkert, så man kan forhindre et evt. hackerangreb. Hvis du gerne vil læse mere om datasikkerhed, så kan du gøre det her.

Læs mere om datasikkerhed


Gør noget godt for miljøet
Synes du også, at det er vigtigt at være med til at sikre et grønnere miljø og samtidig optimere din arbejdsplads CSR? En af de ting du kan gøre for at sikre et grønnere miljø er at genanvende din arbejdsplads brugte IT-udstyr. Så opnår du en stor reduktion i CO2-udledningen, da 80% af CO2-udledningen sker ved selve produktionen af computeren. Samtidig påtager din arbejdsplads et socialt ansvar, som kun vil gavne jeres CSR-regnskab. Læs mere om, hvad der sker med det brugte udstyr, når I afleverer det.

Vil du prøve vores miljøberegner, hvor du kan se den CO2-reduktion du kan opnå, så tryk her.

Benyt miljøberegneren
 
 
Tag testen brugt udstyr


Praktisk og nemt
Hvis du er ansvarlig for IT-driften på din arbejdsplads, så er du sikkert også interesseret i, at dine kollegers arbejdscomputere fungerer optimalt og kører problemfrit. Men hvis udstyret lige pludselig ikke fungerer, så er der måske behov for at skifte IT-udstyret. Når du står i den situation, hvor gør du så af udstyret? Smider du det ud eller sørger du for, at det bliver genanvendt og dataslettet? Læs mere om, hvordan du har mulighed for at gøre din virksomhed ansvarlig for, at det genanvendes og dataslettes på korrekt vis.

 

Hvis du gerne vil læse om genanvendelses-processen fra start til slut, så kan du få et overblik her.

Se processen fra start til slut

 

Stig Døssing
Skrevet af Stig Døssing

Stig kan hjælpe dig med alt indenfor IT-tilbagekøb og datasletning, lifecycle management, after market sales samt sikker håndtering af databærende IT-udstyr. Du kan kontakte Stig på telefon 76 71 00 00 eller e-mail std@codeex.dk.

Udvalgte