Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Få forbedret hastigheder og holdbarhed med Nimble Storage

01. juli 2020

Blog_NimbleStorage

Nimble Storage All Flash Arrays kombinerer en velfungerende flash arkitektur med HPE InfoSight prædiktiv analyseværktøj, for at opnå hurtig, pålidelig adgang til data og 99,9999% garanteret tilgængelighed. 

Den bedste løsning til at forenkle storage

Med HPE Nimble Storage kan du få uendelig værdi fra dine All investeringer. Med HPE’s Nimble Storage udnytter man HPE’s InfoSight analyseværktøj til at forudse og afhjælpe forskellige udfordringer. Så ved at bruge de oplysninger, der er indsamlet fra millioner af sensorer i storagesystemer hos kunder over hele verden, bliver InfoSight cloud analytics brugt til, at identificere mønstre og problemer, som tager ressourcer fra de forskellige applikationers ydeevne. Det giver dig store fordele som fx. at opnå hurtig, pålidelig adgang til dine data og så får du HPE’s 6-9 garanteret tilgængelighed.

HPE Nimble Storage - Mike

 

Læs om alle fordelene i vores eBook

Se hvordan Siemens kunne forbedre
deres daglige forretning med Nimble Storage


Når infrastrukturen ikke blokerer innovationen


HPE Nimble Storage hjælper Siemens ingeniørerne med at fokuser på nye design og koncepter istedet for belastninger i infrastrukturen. Udfordringen for Siemens har været at opfylde arbejdsbyrden og krav til infrastrukturen. Løsningen har været at få HPE Nimble Storage og HPE InfoSight. Det har gjort at de har fået en dybere integration, hurtigere test iterationer og forbedrende software automatiseringsmiljøer.

Se HPE Nimble Storage produkter

 

Har du lyst til at høre mere om Nimble Storage, så tag endelig kontakt til os.

Mike Gosvig
Skrevet af Mike Gosvig

Mike hjælper hver dag virksomheder med it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med rådgivning, afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mike på telefon 60 66 86 20 eller e-mail mig@codeex.dk.

Udvalgte