Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Få dine skærme beskyttet mod visuel hacking

08. april 2020

KAPSOLO privacy filter på Fujitsu computer

Mange virksomheder oplever at blive hacket, og i dag er det er ikke længere nok kun at have sikkerhedsfunktionerne indbygget i sin computer. Det er også vigtigt at beskytte sine synlige informationer på skærmen, mod nysgerrige øjne, samt overholde GDPR - både på arbejdspladsen og når du er på farten. 

Du har nok set en lignende funktion i banken, hvis du nogensinde har prøvet at kigge på dine kontooplysninger, hvis bankmedarbejderen gik væk. Privacy filtre til skærme bruger den samme type teknologi. Stærke passwords, antivirus software, datakryptering og øget bevidsthed går langt i retning af, at holde dine oplysninger sikre, men de kan ikke forsvare sig mod visuel hacking.

Fujitsu Lifebook U939X med KAPSOLO privacy filter

Et privacy filter beskytter mod denne alvorlige sikkerhedstrussel ved blot at være monteret på din skærm, og begrænser synsvinklen, så kun den person foran skærmen kan se, hvad der er på den. Enhver, der forsøger at stjæle et blik fra højre eller venstre, vil kun kunne se en tom skærm.

Personfølsomme data og fortrolige virksomhedsoplysninger kræver den bedst mulige beskyttelse, og her kan KAPSOLO's privacy filtre hjælpe dig mod at blive visuelt hacket. 

Fujitsu har mange skærme og bærbare løsninger til dig, som ønsker et ergonomisk miljø med pladsfornemmelse. Men for at fuldende dit digitale kontor, kan du nu kombinere med et privacy filter fra KAPSOLO, så du på den måde får skabt et arbejdsmiljø, hvor du også har tænkt ekstra sikkerhed med oveni.


Få tilsendt guiden: Sådan beskytter du dine skærme mod
nysgerrige øjne


Vores guide giver dig indblik i hvordan du beskytter dine data mod nysgerrige øjne, med Fujitsu skærme og computere sammen med KAPSOLO privacy filtre.

Få guiden her


Når du vælger at investere i en Fujitsu skærm eller bærbar computer får du et kundetilpasset digitalt kontor med en simpel kablet tilslutning. Du har mulighed for at skabe et moderne og individuel løsning til din arbejdsplads.  

Når du tilføjer et privacy filter fra KAPSOLO på din Fujitsu skærm, så får du den nødvendige beskyttelse og du eliminere muligheden for, at uvedkommende kan aflure fortroligt indhold. Du vil sagtens kunne arbejde normalt foran skærmen uden begrænsninger.

Vil du høre mere om de forskellige løsninger, så tag endelig kontakt til os.

Jimmi Ekberg
Skrevet af Jimmi Ekberg

Udvalgte