Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Få automatisk tilsendt ny toner når den gamle er brugt op

23. september 2020

brother_blog

Om du er en mindre eller stor virksomhed kan det være uoverskueligt, at have et overblik over printomkostningerne og mange oplever, at få uforudsete udgifter pga. overblikket er tabt. Samtidig kan det også være frustrerende at skulle bruge for meget tid på printrelaterede opgaver eller sørge for at der er forbrugsstoffer hjemme, så printeren ikke løber tør. Denne spildtid går udover de primære opgaver, som virksomheden har.

 

Brother_Charlotte_MPS

 

Download vores eBook om MPS-løsninger her


En MPS-løsning kan løse disse udfordringer 

Måske ved du ikke hvad en MPS-løsning er? Kort sagt, så kan du med en MPS-løsning (Managed Print Services) sparer tid og penge, samt få et overblik og undgå uforudsete udgifter - dvs. når du investerer i en ny printer, så betaler du herefter kun for dit reelle forbrug af toner.

En MPS-løsning hos Brother gør det hele nemt og enkelt, da printeren selv bestiller forbrugsstoffer, inden den løber tør. Printeren har nemlig den smarte funktion, at den registrerer selv, når tonerbeholdningen er lav og sender en ny toner med posten helt automatisk. Så vil pakken med de nye toner ligge klar hos dig, når den skal skiftes. Denne funktion giver dig en fordel, da du ikke skal bruge tid på at holde øje med, om printeren snart løber tør og derefter skal bestille nye.

brother_blog_1

 

Inden man laver en MPS-aftale bliver der altid kigget på, hvordan medarbejderne arbejder, udskriver og scanner, så man kan se hvilke steder, der skal justeres og herefter håndplukke de løsninger, der passer til netop den virksomhed.

 


Tag et grønt valg

Hvis du er en virksomhed, som ønsker at tage miljøbevidste valg indenfor IT, så er en MPS-løsning hos Brother et ret godt valg. Brother går selv op i at være miljøbevidste og langt de fleste af deres printere og alt-i-én printere er svanemærkede. Samtidig har de også fokus på genanvendelse af forbrugsstoffer ved at man kan returnere tonerne. Det vil sige alle komponenterne bliver genbrugt, og de tonere som ikke kan genanvendes, giver de nyt liv. Se vores produktudvalg her.

produktudvalg_brother


Læs mere om MPS-løsninger hos Brother her


Ønsker du at vide mere om MPS-løsninger, så er du mere end velkommen til at hive fat i mig på min mail eller telefon.

Charlotte Fredsgaard
Skrevet af Charlotte Fredsgaard

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Charlotte på telefon 27 60 65 61 eller mail: cf@codeex.dk.

Udvalgte