Nyhedsarkiv

3 min. læsetid

Et skærmfilter der dræber 99% af alle bakterier på din skærm

29. september 2020

Kapsolo_blog

I disse coronatider er vi mere opmærksomme på ikke at røre ved håndtag, knapper, skærme m.m. i det offentlige rum og på kontoret. Men vi kan godt undgå, at der på vores smartphones, tablets og bærbare kan være bakterier på enhedernes skærme. KAPSOLO har udviklet et mikrobiel skærmfilter, der dræber 99% af alle bakterier og bremser spredningen af skadelige mikroorganismer, herunder bakterier, vira og uønskede mikrober. Skærmfiltret er testet under japansk industristandard - JIS-Z2801 ISO 22196.

Skærmfiltret kan også fås både til kaffemaskiner, skærme i biler, multifunktionsprintere, forskelligt navigationsudstyr, outdoor/indoor touch skærme m.m. Med dette filter kan du ikke bare minimere bakterier på kontoret, men også i det offentlige rum.

Kapsolo_blog_3En virksomhed i Sverige ønskede et antimikrobial filter til deres kaffe maskine, som har touch screen. Dette filter er tilpasset og lavet til, at det passer til kaffemaskinen.

 

Privacy skærmfiltre beskytter dig
mod visuel hacking

Et hackerangreb er ikke altid baseret på sofistikerede, højteknologiske metoder. En anden måde at blive hacket på, er visuel hacking, som mange ikke tænker over i sin hverdag.

Vi lever i en digital tid, hvor meget hvad vi foretager os foregår på enten bærbar, tablet eller smartphone. Det kan være vi skal tjekke vores bankkonto, skatteoplysninger, følsomme virksomhedsoplysninger m.m, som er oplysninger, der vil være katastrofale, hvis de faldt i de forkerte hænder. Personfølsomme data og fortrolige virksomhedsoplysninger kræver den bedst mulige beskyttelse. Dette gælder uanset om du arbejder på din computer, tablet eller din mobiltelefon.


Hvad med GDPR - har I en politik for det?
Download vores guide og få gode råd

Download guide med gode råd om GDPR


Udover denne smarte feature på filtret, så giver KAPSOLO's privacy skærmfilter den nødvendige beskyttelse og eliminerer muligheden for, at uvedkommende kan se dit fortrolige indhold. Du vil kunne arbejde normalt uden begrænsninger, mens nysgerrige blikke vil blive mødt af en sort overflade. 

Naturligvis har dit netværk og dine enheder den bedst mulige IT beskyttelse - men det er ikke nok, hvis du sidder i det offentlige rum. Et hurtig blik på din sidemand i toget, om bord på flyet, i en café eller i andre offentlige områder, er ofte nok til at spionere og hacke følsomme virksomhedsdata.
 

Se vores udvalg i vores product finder

Alt fra e-mails med intern fortrolig virksomhedsinformation til de seneste regnskabstal eller personlige data fra CRM-systemet vidner om, at visuel hacking forekommer hele tiden, og følsomme informationer nemt kan havne i de forkerte hænder inden for få sekunder - enten fotograferet eller filmet med en smartphone. 


Kapsolo_blog_2


KAPSOLOs Privacy skærmfiltre er tilgængelige både som tovejs-filtre (venstre/højre synsfelt) og som firevejs-filtre (alle visningsretninger). Det integrerede blå lysfilter gør arbejdet lettere og skåner øjnene. Takket være KAPSOLOs skræddersyede individuelt tilpassede løsninger kan skærmfilteret leveres til alle brands, modeller og skærmstørrelser – fra smartphones og tablets til notebooks og monitors.

Hvis du synes det lyder interessant eller har spørgsmål til produktet, så er du mere end velkommen til at tage kontakt. 

Mads Kruse Sørensen
Skrevet af Mads Kruse Sørensen

Mads har erfaring indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mads på telefon 41 66 80 00 eller e-mail mks@codeex.dk

Udvalgte