Nyhedsarkiv

1 min. læsetid

Er det en god idé at vælge en multi-cloud løsning?

21. januar 2020

Fujitsu - nyhedsbrev3

Det spørgsmål er måske allerede blevet stillet i virksomheden, og endda op til flere gange. En multi-cloud løsning med Nutanix Enterprise Cloud på Fujitsu PRIMERGY x86 servere, kan hjælpe med at få moderniseret datacenteret og simplificeret infrastrukturen, så mange opgaver bliver lettere.

Hvad er Nutanix Enterprise Cloud på Fujitsu PRIMERGY?

Nutanix Enterprise Cloud er en multi-cloud og multi-hypervisor infrastruktur med høj ydelse, energieffektiv på Fujitsu PRIMERGY standard x86-servere, kombineret med softwaredefineret computerkraft, virtualisering og storage-teknologi med indbyggede datatjenester til applikationsorkestrering, databeskyttelse, pladseffektivitet og sikkerhed.

Med kompleksiteten fra en SAN-baseret infrastruktur med separate siloer af storage, netværk, servere, virtualisering, styring og datatjenester.

Vi har lavet en guide der giver dig konkrete svar på:

  • Hvordan du implementer et cluster på under 15 minutter
  • Hvordan du kan spare gulvplads, strøm og køling
  • Hvordan du får mere tid værdiskabende aktiviteter

Få guiden her

Philip Neubert
Skrevet af Philip Neubert

Philip har solid ekspertise indenfor en bred vifte af it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med rådgivning, afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Philip på telefon 93 94 98 00 eller mail: pn@codeex.dk.

Udvalgte