Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Er den rette it-infrastruktur tilstede, for at tilpasse sig det "nye normal"?

09. september 2020

HPE_proliant

Forøg reparationshastigheden på dine drev med en nem administrativ Hybrid-cloud-enabled løsning til en overkommelig pris. Passer perfekt til den lille og mellemstore virksomhed.

Corona pandemien har ændret den måde virksomhederne arbejder på, og har skubbet mange små og mellemstore virksomheder i den digitale retning. Pandemien har gjort, at vi må tænke anderledes og arbejde i andre retninger. Det gør at vi må tilpasse os en ny normalitet. Og når små og mellemstore virksomheder fortsat tvinges til, at lave recovery efter nedbrud, er der et spørgsmål, som ikke kan forblive ubesvaret: Har min virksomhed den rette it-infrastruktur for, at tilpasse sig denne ”nye normal".


Klik her og se produkterne

Hvis du er en mindre virksomhed og planlægger at implementere din digitale transformationsrejse, så er der hjælpe at hente hos HPE og Codeex; Vi samler den rette ekspertise, support, økonomisk fleksibilitet og teknologiske løsninger, der passer til dine behov. 

En ny server kan hjælpe dig i den rette retning. Den kraftfulde HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus, som er drevet af Intels Xeon®- eller Pentium®-processorer, har en overkommelig pris, er nem at administrere, og har en hybrid-cloud-enabled løsning der passer til de små og mellemstore virksomheder, som prøver at navigere sig i "det nye normal".

En lille, men kraftfuld server

Small and mighty HPE ProLiant MicroServer Gen10 PlusMicroServer_Web_1080p


Nogle vigtige fordele til dig

Remote Desktop: Hvis du bruger Microsoft Windows Server på kontoret, kan du drage fordel af det integrerede RDS (Remote Desktop Services), til at aktivere begrænsede funktioner med det samme for dine medarbejder, der arbejder hjemmefra. 

Fleksibel finansiering: HPE Financial Services tilbyder fleksible it-finanseringsløsninger, såsom abonnementsløsninger, som gør det nemt for dig at forbruge HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus med forudsigelige månedlige betalinger. 

Bedre tilgængelighed: Når du udvider til hybrid cloud, får du flere muligheder for cloudbaseret backup, så du kan forbedre applikationens tilgængelighed og forretningskontinuitet. 

Sikkerhed på kanten: Silicon-root af tilidsteknologi med indbyggede sikkerhedsfunktioner gør HPE ProLiant Gen10 til verdens mest sikre industristandardservere.

HPE-cloud_1

Hvis du synes det lyder interessant, så er du velkommen til at tage kontakt til os på enten mail eller telefon.

Mike Gosvig
Skrevet af Mike Gosvig

Mike hjælper hver dag virksomheder med it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med rådgivning, afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mike på telefon 60 66 86 20 eller e-mail mig@codeex.dk.

Udvalgte