Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

1 min. læsetid

En stander der både giver overblik og afspritter hænder

21. januar 2021

Jobmanager

I disse Corona-tider kommer både kunder, medarbejdere og leverandører forbi dér, hvor man spritter hænder. Hvorfor ikke udnytte det til samtidig at give god service og gøre alle relevante informationer tilgængelig samme sted?

JobManager standeren gør det ikke bare muligt at afspritte hænder. Via appen MobiSolutions kan du samtidig byde besøgende velkomne, give medarbejderne overblik over vagter og opgaver eller informere generelt, fx om virksomhedens Corona-politik. 

"Jobstander sørger for, at informationen bliver set dér, hvor alle mødes"

Dine medarbejdere får et samlet overblik over deres egne og kollegernes vagter og opgaver. Dermed bliver det lettere for alle at planlægge effektivt og finde sparring eller ledige hænder. Derudover kan den enkelte medarbejder skabe et overblik over sin egen arbejdsdag, som kan være med til at skabe mere overskud og struktur.

Dine gæster og kunder får mulighed at melde deres ankomst via et gæste-login. Det sikrer, at alle gæster og kunder med det samme kontaktes af den rigtige kontaktperson og dermed får et positivt førstehåndsindtryk.

For din virksomhed vil standeren kunne bidrage med at oplyse dine medarbejdere om eksempelvis en ny ordre, nyeste Covid-tiltag og statistikker over salgstal.

Muligheden for at gøre al relevant information tilgængelig, der hvor alle spritter hænder, gør JobManager til et effektivt kommunikationsredskab for alle virksomhedens funktioner.

Vil du læse om fordelene ved kombinationen af Jobstander og  MobiSolutions, så hent vores eBooks her: 

Hent materiale her

Johnny Nørgaard
Skrevet af Johnny Nørgaard

Johnny har bred ekspertise indenfor stregkode- og logistikløsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Johnny på telefon 40 10 99 57 eller mail: jn@codeex.dk.

Udvalgte