Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

En mobil workstation, der er fyldt med kraft

29. oktober 2020

HP_ZBook_blogpost

Arbejder du til dagligt med 3D, grafik, videoredigering, spiludvikling m.m? - så kan vi glæde dig med, at HP har udviklet en ny serie af bærbare, der kan klare store og krævende arbejdsopgaver. De har netop lanceret en helt ny portefølje af Mobile Workstations, nemlig ZBook-serien. Denne serie har fået helt nyt design og alle modeller er blevet mindre, tyndere og lettere.

Meget mere end bare en bærbar

Grunden til, at de nye ZBooks ikke bare er en almindelig bærbar, er fordi de bl.a. har fået mere kraft i form af de nyeste 10. generations processorer fra Intel og nyeste grafikkort fra NVIDIA og AMD, så det er en bærbar med power. Denne serie er bygget til forbrugeren, der ønsker at performance, stabilitet, sikkerhed og grafik er i højsædet, og som ønsker at være mere mobil. De kan nemt klare de tunge workflows og du får alt det, som du skal bruge til workflows med rendering, konstruktion og simulering i en bærbar enhed. 

HP_ZBook_Mads_Ad1


Serien er delt op i 3 kategorier:

  • Tynd og let (ZBook Firefly)
  • Tynd og kraftig (ZBook Create og Studio)
  • Max performance (ZBook Power og Fury).

Alle ZBooks er skræddersyede løsninger til det arbejde, du udfører. Læs mere om forskellen på de forskellige ZBooks her.

Zbook_oversigt


Sikkerhed i workstations 

Der lurer trusler overalt og med HP's brancheførende sikkerhedsegenskaber, vil dine data og personlige oplysninger være beskyttet, når og hvor som helst du arbejder. Her er et par eksempler på nogle sikkerhedsegenskaber, der er indbygget i de nye ZBooks. 

HP Sure Sense: HP Sure Sense benytter patenterede deep learning-algoritmer og avanceret neutral netværksteknologi til at opdage malware øjeblikkeligt og beskytte mod hidtil ukendte angreb. 

HP Sure View: HP Sure View er et indbygget elektronisk privacy filter, så du ikke bliver visuelt hacket, når du arbejder i det offentlige rum. 

Læs mere om, hvad de nye ZBook's kan tilbyde

Hvis du ønsker at være mere mobil, samt arbejde med en bærbar, der kan klare de store datamængder og tunge programmer - så er det helt klart HP's ZBook portefølje af Mobile Workstations, som du skal kigge på til virksomhedens hardware samling.  

Hvis du synes det lyder interessant, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål. 

Mads Kruse Sørensen
Skrevet af Mads Kruse Sørensen

Mads har erfaring indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mads på telefon 41 66 80 00 eller e-mail mks@codeex.dk

Udvalgte