Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

3 min. læsetid

Vær ekstra opmærksom på databrud gennem printere

22. oktober 2020

Printersikkerhed - Brother

Vidste du, at printere skal være ligeså sikre som andre netværk? Hvis svaret er "nej" eller "det vil jeg gerne høre mere om", så er Codeex klar til at give dig et overblik over printersikkerhed, så du kan mindske databrud. Om du enten arbejder hjemmefra eller på kontoret i øjeblikket, så burde printersikkerhed stå højt på din prioriteringsliste, da det kan give katastrofale følger.


Ifølge Quocircas Global Print Securitys Landscape-rapport, så har 11% af de undersøgte virksomheder oplevet sikkerhedsbrud gennem printerudskrivning. Derudover har 59% oplevet mindst ét datatab på deres printer indenfor de sidste 12 måneder.

Hvorfor er det vigtigt at have styr på jeres printersikkerhed?
Alle virksomheder er eksponeret for sikkerhedsbrud på deres printerserver og det kan føre til, at fortrolige informationer bliver lækket, hvilket kan ende ud i et brud på GDPR-loven. Dette er hackere ligeglade med og derfor er det oplagt at se nærmere på, hvad du kan gøre mod sikkerhedsbrud.

 

"Printere skal være lige så sikre
som andre netværk"

Har du lyst til at læse om Brothers MPS-aftale?

Vil du undgå, at værdifulde, fortrolige og følsomme informationer havner i de forkerte hænder? Med Brothers få sikkerhedsråd, kan du komme det i forkøbet. 

Printersikkerhed - Brother (1)


5 vigtige sikkerhedsråd

1. Kryptering
Kryptering er en sikkerhedsmetode, der kræver at du har en sikkerhedskode (dekrypteringsnøgle) for at få adgang til privat data. Det gør, at dataene bliver beskyttet mod hacking ved overførsel, når det sendes, modtages, opbevares og printes. 

2. TLS
Transport Layer Security er en sikkerhedsprotokol, der via algoritmer krypterer printdata under overførslen. Det øger dokumentsikkerheden, hvis du har fjernbrugere eller udskriver via skyen og beskytter mod f.eks. aflytning. 

3. Protokoller
Protokoller er procedurer, som bestemmer, hvilke data, der udveksles mellem f.eks. computere og printere. Protokoller hjælper dig med at deaktivere porte og protokoller, der ikke er i brug, så antallet af indgange, hvorpå hackere kan få adgang, begrænses. 

4. Pull-print
Pull-print er en løsning, der sikrer at dine printjobs kommer fra f.eks. en sikker server. Med pull-print bliver dokumentet først frigivet, når du står ved computeren, hvilket mindsker risikoen for at fortrolige informationer havner i de forkerte hænder, og at der bliver brugt for meget papir, toner osv. 

Er du interesseret i at høre mere om Pull-print, så kan du kontakte os her.

5. IP-blokering
IP-blokering er en sikkerhedsmetode, hvor enheden kun accepterer forbindelse fra specifikke IP-adresser. Dermed undgår du, at IP-adresser der ikke er godkendt, får adgang til din printserver. 

"20% af alle printjobs bliver ikke afhentet - det kan føre til sikkerhedsbrud og overforbrug"

Ønsker du at vide mere om printersikkerhed, så er du mere end velkommen til at hive fat i mig på min mail eller telefon.

Charlotte Fredsgaard
Skrevet af Charlotte Fredsgaard

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Charlotte på telefon 27 60 65 61 eller mail: cf@codeex.dk.

Udvalgte