Skip to the main content.
Webshop

2 min read

Kombinér data, AI og mennesker for den bedst mulige IT-sikkerhed

Featured Image

IT-kriminalitet er kommet for at blive. Hyppigheden af angreb stiger, og de IT-kriminelles metoder og angrebspunkter ændres løbende. Umiddelbart vil man tro, at en oprustning med de nyeste sikkerhedsløsninger og -software er den eneste løsning. Men det er det ikke nødvendigvis. Læs om alternativet her.

Den traditionelle del af IT-branchens reaktion på øgede IT-udfordringer er at udvikle endnu mere sofistikerede sikkerhedsløsninger. Løsninger, som kræver endnu en investering for de truede virksomheder. Har man endnu ikke de basale sikkerhedsløsninger på plads, fungerer denne tilgang. Men har man allerede implementeret struktureret og effektiv email-sikkerhed, et stabilt netværk og en server/storage-løsning med effektiv data-backup så er næste skridt ikke nødvendigvis yderligere investeringer.


arctic-wolf-ingen-ny-loesningFokusér på din nuværende IT-sikkerhedsløsning

Som nævnt en måske er der mere værdi i at kigge på sine nuværende sikkerhedsløsninger? Måske er det muligt at få endnu mere værdi ud af de allerede investerede kroner og arbejdstimer? Fx ved at optimere de nuværende løsninger og kombinere dem med et menneskeligt aspekt?

Arctic Wolf: Data, AI og sikkerhedseksperter

Arctic Wolfs løsning er at se på hele virksomhedens it-sikkerhed fra ét centralt og overordnet perspektiv: Slut med at se endpoint-security som én opgave, netværkssikkerhed som en anden og best practise for medarbejdere som en tredje opgave og så købe ind og starte separate projekter derfra.

Arctic Wolf ser i stedet på, hvilke af virksomhedens nuværende redskaber der bruges optimalt, hvilke redskaber der kan optimeres til at levere endnu bedre sikkerhed – og hvilke redskaber, der evt. mangler.

Arctic Wolf sørger desuden for en samlet tilgang til data på tværs af alle løsninger, redskaber, dashboards og processer. Dermed får virksomheden mere værdi ud af sin nuværende løsning. Sidst men ikke mindst tilføjer Arctic Wolf det menneskelige element i form af et 24/7 ”concierge team”, som løbende deltager i overvågningen af datatrafikken.


arctic-wolf-concierge-teamMaksimal sikkerhed for minimal investering

Helt konkret inkluderer Arctic Wolfs Security Operations Platform 24/7 virksomhedens eksisterende IT-sikkerhedsløsninger. Er der manglende løsninger eller løsninger, som har brug for en opdatering, sørges der for dette. Dermed sikres optimal overvågning af alle endpoints, netværk og cloudløsninger; påvisning af trusler, respons og udbedring i tilfælde af cyberangreb - for en minimal udgift.

Løsningen suppleres af Arctic Wolf MDR (Managed Detection and Response) som er skræddersyet digital risikostyring, sikkerhedstræning, phishing-tests og coaching af medarbejdere samt cloud-detection og -respons.


"Vores opfattelse er, at sikkerhedsmarkedet har svigtet slutbrugeren. Flere og flere værktøjer udvikles og sælges hver dag. Alligevel registreres der flere og flere trusler og brud på sikkerheden hvert eneste år.”

Nick Schneider, CEO, Arctic Wolf.


Dermed får Arctic Wolfs kunder en "unified" sikkerhedsløsning, der samler alle data og løsninger ét sted på tværs af registrering, risiko, cloud og medarbejdertræning. Dermed udnyttes redskaberne optimalt i forhold til både tid, økonomi og sikkerhed.Arctic Wolf giver adgang til concierge-team

Arctic Wolf's Concierge Security Team er en integreret del af Arctic Wolf's sikkerhedsplatform. Teamet består af en gruppe af erfarne sikkerhedseksperter, der arbejder direkte med kunderne for at identificere og prioritere sikkerhedsrisici, implementere best practise for sikkerhedsforanstaltninger, overvåge systemer og reagere hurtigt på trusler og angreb.

Helt konkret betyder det, at alle de red flags som AI rejser gennemgås, evalueres og evt problemløses af concierge teamet. Det beyder, at i stedet for at modtage, tjekke og prioritere 100-vis af red flag incidents i løbet af en dag eller uge, så skal virksomhedens interne IT-afdeling med Arctic Wolf kun forholde sig til meget få men til gengæld så også relevante incidents.Arctic Wolfs integrerer med mere end 65 datakilder på tværs af clouden, endpoints og netværk, heriblandt:

  • Salesforce
  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Azure
  • Box
  • Amazon Web Services (AWS)
  • Google Workspace.


Vil du vide mere om Arctic Wolf? Så tilmeld dig vores frokostseminar om Arctic Wolf den 26. maj.

Få mere viden og inspiration her

Se fordelene ved struktureret re-use af virksomhedens hardware

Se fordelene ved struktureret re-use af virksomhedens hardware

Når nye skærme, bærbare, printere, servere og anden hardware indkøbes, er der typisk lige så mange enheder, som skal bortskaffes. Den mest effektive...

Read More
Få en kryptisk løsning på dine IT-sikkerhedsudfordringer

Få en kryptisk løsning på dine IT-sikkerhedsudfordringer

Kryptografi er den mere end totusind år gamle kunst at omdanne almindelig tekst (klartekst) til en uforståelig form (krypteret tekst) ved hjælp af...

Read More
Fremtidens lagerløsninger del 2: Batchplukning, WMS og fastholdelse

Fremtidens lagerløsninger del 2: Batchplukning, WMS og fastholdelse

Læs blog nummer to om de seks generelle tendenser indenfor lager- og logistikløsninger. Denne gang handler det om yderligere...

Read More