Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Codeex ansætter ny marketingdirektør til at drive digitale marketingindsatser​​​


​​​Fredag den 1. marts 2019

IT-forhandleren Codeex i Herlev har pr. 1. marts 2019 ansat Michael Toft som ny Marketing Director, der bliver en vigtig brik i, at få salg og marketing til at spille sammen med gode kundeoplevelser.

Michael Toft, 46, kommer fra en stilling som Head of Group Marketing hos IT-distributøren EET Group, hvor han har haft ansvaret for udvikling og drift af koncernens marketingaktiviteter. Michael har en lang historik i IT-branchen fra forskellige salg og marketingroller i distribution- og producentleddet, og han vil få det overordnet ansvar for marketingaktiviteterne hos Codeex, der skal understøtte virksomhedens strategiske forretningsområder, ligesom han vil blive en del af ledelsen hos Codeex.

Som ny Marketing Director vil Michael også spille en central rolle i udviklingen af virksomhedens kundeportefølje samt sikre kundernes loyalitet. Opgaverne vil spænde vidt fra drift og udvikling af websites og sociale medier samt CRM-aktiviteter og marketing automation, til koncept- og brandudvikling med digital markedsføring som overskrift.


”Codeex er en spændende virksomhed med en fantastisk iværksætterånd, som er helt nye på marketingdisciplinen. Jeg glæder mig til at tage fat på mine nye opgaver, der handler om at udvikle Codeex brandet og øge markedsandele gennem et stærkt kommercielt digitalt fokus og et strategisk blik for opgaven med kunderejsen. Der skal arbejdes på at konvertere digitale prospects i alle kontaktflader med Codeex, og skabe ægte forretningsleads samt salg af produkter som giver resultater på bundlinjen,” siger Michael Toft.

Codeex har, med sine knapt 2 års historik, opnået gode resultater med at fokusere på salg af IT-infrastruktur og stregkodeløsninger fra førende producenter til private og offentlige virksomheder.

”Tiden er nu rigtig for os til, at opjustere på marketingopgaverne og skabe yderligere synlighed i markedet på digitale platforme. Det har været vigtigt for os at finde den rigtige kandidat, som har en forståelse for det vi laver og kender den verden vi bevæger os i, og da Michael kommer med mange års erfaring inden for salg og marketing i IT-branchen, vil han bidrage med en masse viden og kompetencer som matcher vores virksomhed. Jeg har fuld tillid til, at Michael er den ideelle person til at lede vores marketingaktiviteter i Codeex,” siger Adm. direktør og partner Jimmi Ekberg.

Codeex ApS

Marielundvej 46B

DK-2730 Herlev

​CVR: 38792288

Kom i kontakt med os

Skriv til os via. vores formular. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt