1 min read

Effektiv netværks-sikkerhed for alle SMV´er

Featured Image

Virksomheders netværkstrafik stammer i stigende grad fra forskellige interne lokationer, brugere der roamer på farten eller arbejder hjemme via SaaS apps. Det betyder, at en større og større del af virksomhedens datatrafik går via en cloudløsning. Så en traditionel løsning, hvor man backhauler al datatrafikken via én central lokation gør ikke noget godt for hverken effektiviten, IT-sikkerheden eller brugeroplevelsen.

IT-sikkerhed som cloudløsning er fremtiden – nu!

Cisco Umbrella tilbyder sikker DNS og interaktiv trusselsintelligens samt webgateway, firewall og CASB-funktionalitet (cloud access security broker) plus integration med Cisco SD-WAN – alt fra én enkelt cloud-sikkerhedstjeneste. Herunder kan du se de tre hovedfordele ved at integrere IT-sikkerhed direkte i clouden.

  • Fleksibel beskyttelse både on og off netværket

  • Ensartet beskyttelse og policies på alle lokationer

  • Højere effektivitet og brugertilfredshed overalt

Cisco Umbrella samler alle sikkerhedsfunktioner i én cloud løsning


Cisco Umbrella samler alting under paraplyen

DNS-layer security opdager kompromitterede systemer og beskytter enhver port og protokol mod trusler, før de når dit netværk eller endpoints.

Secure web gateway logger og inspicerer al webtrafik – inkl. URl- og applikationskontroller og beskytter mod malware.

Cloud-delivered firewall logger al aktivitet og blokerer uønsket trafik ved hjælp af IP-, port- og protokolregler.

Cloud access security broker opdager og rapporterer uautoriserede cloud-applikationer i brug på tværs af din organisation. For hver enkelt app kan du se risikoniveauet og blokere eller begrænse brugen. Dermed sikres overholdelse af virksomhedens cloud-strategi og den generelle risikoen mindskes betydeligt.

Interactive threat intelligence via Cisco AI og dataindsamling giver overblik over ondsindede domæner, IP'er og URL's. Desuden opdateres konstant om malware, phishing, botnets, trojanske heste og andre hændelser, der bør undersøges.

Integration med SD-WAN sikrer cloud-adgang og beskytter effektivt brugere på tværs af virksomhedens netværk og alle lokationer samt beskytter alle tilsluttede enheder.


cisco-access

En sikkerhedsløsning til enhver størrelse virksomhed

Uanset om din virksomhed er en etableret SMV, en opstart med store ambitioner, er spredt ud over mange lokale lokationer eller global, har Cisco Umbrella en løsning som sikrer præcis det sikkerhedsniveau og den funktionalitet, som virksomheden og medarbejderne har brug for.

Se, og sammenlign Cisco Umbrella´s fire primære sikkerhedspakker her. (Engelsk)Nem integration til API

Umbrella tilbyder API'er til let deling og implementering af hændelser og information med eksisterende sikkerhedssystemer. Dermed forøges værdien af eksisterende investeringer. Desuden optimeres reaktionstiden på sikkerhedshændelser.Sikkerhed for et godt råd om endpoint-security?

Du er altid velkommen for et uforpligtende bud på hardware med maksimal end-point-security. Eller hvis du vil vide mere om Cisco Umbrella.

Få mere viden og inspiration her

Optimal email-sikkerhed med DKIM, SPF og DMARC

Hver dag udveksler stort set alle typer og størrelser af virksomheder fortrolige data med kunder, forretningspartnere og leverandører. Det kan fx...

Read More

Digitalisér dit lager på tre dage

Mange beslutningstagere og IT-chefer tror, at en digitalisering af virksomhedens lager- og logistikløsning med virksomhedens ERP-system vil være en...

Read More

Iiyama skærme: Du kan se forskellen med det samme

Af og til dukker der nye interessante brands op. Brands som tilbyder tekniske løsninger på højt niveau til attraktive priser. Iiyama har produceret...

Read More