Skip to the main content.
Webshop

1 min read

Case: Digital lagerstyring giver konkurrencefordele

Featured Image

Lastbilerne fra K. Hansen Transport kører allerede så langt, hurtigt og effektivt som det overhovedet er muligt. Derfor er en effektiv lagerstyring og databaseret leveringsdokumentation et vigtigt redskab til fastholdelse af nye kunder – og for tiltrækning af nye. Se hvordan og hvorfor her.

K. Hansen Transport er en lager- og logistikvirksomhed med lagerhotel og distribution for kunder over hele Danmark. K. Hansens Transport bygger sin succes og vækst på, at kundernes ordrer bliver leveret i rette tid på det rigtige sted. Derfor er det vigtigt at kunne informere sine kunder om leveringsstatus samt at kunne dokumentere leveringssikkerheden.


”Vi bruger vores statistikker over leveringssikkerhed i både vores opsøgende salg og overfor vores eksisterende kunder. For det er let at sige, at vi gør det godt. Men det er mere interessant at vise det.”


Jakob Wiborg Hansen, direktør og ejer af K. Hansen Transport


website-blog-article-k-hansen-transport-01Konstant overblik via stregkoder og håndterminaler

Alle varer og ordrer indlæses og registreres via stregkoder og håndterminaler; fra de ankommer til distributionen, omlæsses hos K. Hansen Transport og til sidst leveres hos slutkunden. Det betyder, at både disponenter, lagerarbejdere og kunder altid kan lokalisere en ordre via deres pc, terminal eller app. Og at fejlleverancer minimeres og opdages hurtigere. Slut med at lege detektiv i jagten på forsvundle paller og varer. Fejlene er blevet langt færre, og dem der er, bliver opdaget meget hurtigere.Digital lagerstyring giver strategiske fordele

Men fordelene ved digital lagerstyring er også strategiske: Via de indsamlede data kan K. Hansen Transport dokumentere en leveringssikkerhed på over 98 %. Hvilket er et særdeles stærkt argument for fastholdelse af eksisterende kunder og tiltrækning af nye.

Se hele casen i videoen, inkl. en demonstration af den effektive MC3300 håndterminal fra Zebra (01:36).


HubSpot Video


Vælg den rette håndterminal

K. Hansen Transport testede en række forskellige håndterminaler, før valget faldt på håndterminalen Zebra MC 3300. Blandt andet fordi Zebra MC 3300 gør det muligt at scanne gennem flere lag plastic, at scanne præcist på helt op til 20 m. afstand samt at MC 3300 tåler at blive tabt gentagne gange på betongulve mm.

Du kan se specs og priser for Zebra MC 3300 her.Flere cases, anbefalinger og produktnyheder

Vil du have mere inspiration til effektivisering af lager- og logistikløsninger, så se vores øvrige cases, følg os på linkedin eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Vil du også have et mere effektivt lager?

Har du spørgsmål til casen? Eller til hvordan du forbedrer din egen lagerstyring eller øger hastigheden for pluk og pak på dit lager? Så er du altid velkommen til at kontakte partner og ekspert i lager- og logistikløsninger Johnny Nørgaard på jn@codeex eller 70 44 49 79.

Få mere viden og inspiration her

Fremtidens lagerløsninger del 2: Batchplukning, WMS og fastholdelse

Fremtidens lagerløsninger del 2: Batchplukning, WMS og fastholdelse

Læs blog nummer to om de seks generelle tendenser indenfor lager- og logistikløsninger. Denne gang handler det om yderligere...

Read More
Hvad er IT-afdelingens fremtidige rolle?

Hvad er IT-afdelingens fremtidige rolle?

IT har altid været en kritisk del af enhver organisations processer og infrastruktur. Men i takt med at nutidens medarbejdere er blevet udstyret med...

Read More
Fremtidens lagerløsninger del 1: (Leverings)tid er penge

Fremtidens lagerløsninger del 1: (Leverings)tid er penge

Læs første blog af to, hvor vi gennemgår de seks vigtigste globale tendenser indenfor lager- og logistikløsninger. Denne første blog handler om...

Read More