1 min read

Beskyt restværdien af dit eksisterende udstyr mod yderligere værditab

Featured Image

blog_reuse

Når nye modeller med stærkere og hurtige processorer introduceres og indkøbes, er der samtidig lige så mange enheder, som skal bortskaffes. Det kan man gøre på mange måder, men den mest rentable og data-ansvarlige måde er at sælge enhederne til en professionel re-user.

Udover at man ofte får et ikke ubetydeligt beløb for enhederne, sikrer man sig samtidig garanti og dokumentation for, at al virksomhedskritisk data er slettet korrekt, samt at alle krav ift. GDPR er overholdt.

Nye generationer får de gamle til at falde i værdi
Ved lanceringen af den nye gen. 11 Intel processor falder restværdien drastisk for enheder med gen. 5, 6 og 7. Faldet kan være på 30 % eller mere, fordi re-use markedet bliver oversvømmet med de gamle maskiner, da rigtig mange udskifter i forbindelse med processor-opdateringer.

Realiser værdien af dit brugte udstyr på forhånd
En måde at beskytte sig mod dette værditab er konsekvent at udskifte sine enheder, såsnart en ny opdatering kommer på markedet. Dermed har man mulighed for at realisere værdien af sit udstyr, før markedet oversvømmes. Det er dog en både kostbar og besværlig proces at skifte alle enheder.

En anden – og bedre - løsning er hurtigst muligt at indgå en afsætningsaftale med en re-user om det udstyr, man ønsker at udfase. Fordelen er, at prisen for de udfasede enheder aftales dvs. før værdien for alvor falder – men at du selv bestemmer, hvornår du skifter dine enheder.

Rettidig omhu reducerer værditabet
Ønsker man at skifte til udstyr med de nyeste processorer, skal man finde en re-user og få lavet en afsætningsaftale for virksomhedens nuværende udstyr inu!

For indgår du en aftale om dit brugte udstyr inden de nye generationer af processorer for alvor kommer på markedet, tilbyder du dit eksisterende udstyr til markedet før det oversvømmes og priserne falder. 

Læs mere om rettidig re-use her

Få mere viden og inspiration her

Øget effektivitet med truckterminaler og truckscannere

Royal Unibrew er Danmarks næststørste bryggeri. Hver eneste dag året rundt, bevæger 3.000 paller drikkevarer sig igennem Royal Unibrews lager på vej...

Read More

Skal du vælge printer i 2022? Se det overraskende valg her

Jo. Selvfølgelig er finansieringsmuligheder, printkvalitet, pris på forbrugsstoffer og serviceaftaler samt printerløsningens samlede TCO stadig...

Read More

Fejlfri og hurtig lagertælling er mulig!

Vidste du, at lageroptællingen for årets lagerstatus ikke nødvendigvis skal foretages på ét bestemt tidspunkt på året? Faktisk kan man helt selv...

Read More