1 min read

Beskyt restværdien af dit eksisterende udstyr mod yderligere værditab

Featured Image

blog_reuse

Når nye modeller med stærkere og hurtige processorer introduceres og indkøbes, er der samtidig lige så mange enheder, som skal bortskaffes. Det kan man gøre på mange måder, men den mest rentable og data-ansvarlige måde er at sælge enhederne til en professionel re-user.

Udover at man ofte får et ikke ubetydeligt beløb for enhederne, sikrer man sig samtidig garanti og dokumentation for, at al virksomhedskritisk data er slettet korrekt, samt at alle krav ift. GDPR er overholdt.

Nye generationer får de gamle til at falde i værdi
Ved lanceringen af den nye gen. 11 Intel processor falder restværdien drastisk for enheder med gen. 5, 6 og 7. Faldet kan være på 30 % eller mere, fordi re-use markedet bliver oversvømmet med de gamle maskiner, da rigtig mange udskifter i forbindelse med processor-opdateringer.

Realiser værdien af dit brugte udstyr på forhånd
En måde at beskytte sig mod dette værditab er konsekvent at udskifte sine enheder, såsnart en ny opdatering kommer på markedet. Dermed har man mulighed for at realisere værdien af sit udstyr, før markedet oversvømmes. Det er dog en både kostbar og besværlig proces at skifte alle enheder.

En anden – og bedre - løsning er hurtigst muligt at indgå en afsætningsaftale med en re-user om det udstyr, man ønsker at udfase. Fordelen er, at prisen for de udfasede enheder aftales dvs. før værdien for alvor falder – men at du selv bestemmer, hvornår du skifter dine enheder.

Rettidig omhu reducerer værditabet
Ønsker man at skifte til udstyr med de nyeste processorer, skal man finde en re-user og få lavet en afsætningsaftale for virksomhedens nuværende udstyr inu!

For indgår du en aftale om dit brugte udstyr inden de nye generationer af processorer for alvor kommer på markedet, tilbyder du dit eksisterende udstyr til markedet før det oversvømmes og priserne falder. 

Læs mere om rettidig re-use her

Få mere viden og inspiration her

To skærme som er værd at se på

I Codeex følger vi en lang række ledende hardware-blogs og deres testresultater. Dette input har vi kombineret med vores eksperters og kunders...

Read More

Hvad bliver lager- og logistikbranchens næste IT-revolution?

De største og mest fremsynede aktører anvender allerede i dag IoT, AI og Blockchain. Men hvad bliver den næste teknologirevolution i lager- og...

Read More

Sådan tilbyder du fuld fleksibilitet

Efter 2-3 år med hjemmearbejde har mange fået åbnet øjnene for, at arbejdslivet kan struktureres på mere fleksible måder, uden at give køb på...

Read More