Skip to the main content.
Webshop

2 min read

Skal du vælge printer i 2022? Se det overraskende valg her

Featured Image

Jo. Selvfølgelig er finansieringsmuligheder, printkvalitet, pris på forbrugsstoffer og serviceaftaler samt printerløsningens samlede TCO stadig vigtige parametre. Men der, hvor den virkelige økonomiske risiko ligger er i forhold til IT-sikkerheden. For printere er det nye – og oftest svage – angrebspunkt for IT-kriminelle. Læs vores bud på, hvilke printere der er de mest sikre her.

Printere er det nye angrebspunkt for IT-kriminalitet

Tidligere angreb ransomware og cyberkriminielle næsten altid gennem brugernes computere. Men efterhånden som flere og flere kontor- og hjemmeprintere er netværksopkoblede, bør printernes end-point security i høj grad også tages i betragning, når man vælger virksomhedens næste printere. For hackerangreb eller ransomware via en printer kan lamme en virksomhed totalt!


Fem sikkerhedegenskaber en printer bør have

 1. Kryptering
  Kryptering sikrer, at data bliver beskyttet mod hacking ved afsendelse, overførsel, og modtagelse af printdata.

 2. TLS
  Transport Layer Security er en sikkerhedsprotokol, der yderligere krypterer printdata under overførslen. Det øger dokumentsikkerheden, hvis du har fjernbrugere eller udskriver via skyen og beskytter mod f.eks. aflytning.

 3. Protokoller
  Protokoller er procedurer, som bestemmer hvilke data, der udveksles mellem f.eks. computere og printere. Protokoller hjælper dig med at deaktivere porte og protokoller, der ikke er i brug. Dermed reduceres antallet af indgange hackere kan få adgang til.

 4. Pull-print
  Med pull-print bliver dokumentet først frigivet til print, når afsenderen har givet sig til kende ved printeren. Dermed mindskes risikoen for, at fortrolige informationer ligger uafhentet hen eller havner i de forkerte hænder.

 5. IP-blokering
  IP-blokering sikrer, at printeren kun accepterer forbindelse fra specifikke IP-adresser. Dermed undgår du, at IP-adresser der ikke er godkendt, får adgang til din printserver.

hp med wolf security sikrer dig på kontoret og i hjemmet

Vi anbefaler printere fra HP

Vi sælger hvert år tusindvis af printere til både SMV´er og enterprisekunder. Er man på udkig efter kosteffektive og stabile printere, anbefaler vi printere fra EPSON, Dell, Brother og HP.

Er det primære kriterie for virksomhedens printere sikkerhed, anbefaler vi, at man først og fremmest kigger nærmere på printere fra HP. Her får du som standard blandt andet:


Sikker opstart med firmwaregodkendelse

Validerer firmwaren som original HP-kode ved opstart af enheden. Hvis der opdages noget unormalt, genstarter enheden i en sikker genoprettelsestilstand.


Automatiske firmwareopdateringer

Denne funktion, der er aktiveret som standard, beskytter dig mod de nyeste trusler ved at sikre, at printerens firmware altid er opdateret til den nyeste version.


Unik adgangskode

Alle printere har en forudindstillet adgangskode, der forhindrer hackere i at få adgang til printerens indstillinger med en standardadgangskode.


Skrivebeskyttet hukommelse

Forhindrer hackere i at indsætte skadelig kode, mens printeren kører.


Print-patroner du kan stole på

Med chips, firmware og emballage, der ikke kan manipuleres, er sikkerheden for originale HP-patroner en integreret del af hvert trin i design, forsyningskæden og produktionsprocessen.


hp printere kan skalere til enterprise niveau

Mulighed for yderligere Enterprise sikkerhed

Baseret på ”Zero Trust” princippet forstærker HP Wolf Security sikkerheden på HP´s printere, pc´ere og laptops. Samtidig sikres sømløs og effektiv integration med virksomhedens øvrige sikkerhedsløsninger ved at kombinere hardware-installeret software med state-of-the-art endpoint security services. Bl.a. via en selvreparerende BIOS, overvågning af al netværksaktivitet, memory check før opstart samt whitelisting baseret på millarder af data.

Læs mere om HP Wolf Pro Security for Print herMere inspiration til valg af hardware?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på linkedin.

Få mere viden og inspiration her

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

I en tid hvor data er konge, og virksomheder konstant søger efter måder at optimere deres it-infrastruktur på, bliver Cisco HyperFlex rost for sin...

Read More
Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

HP Wolf Security er HP´s bud på en sikkerhedsløsning til at beskytte alle dele af organisationers digitale miljøer mod en bred vifte af cybertrusler,...

Read More
Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Fortinet er en af verdens førende leverandører på netværksområdet. Specialet er udvikling og implementering af avancerede sikkerhedsløsninger, der...

Read More