Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Automatiser arbejdsgange med Honeywells EDA61K robuste håndscanner

17. december 2020

blogpost_scanpal-eda61k

Ønsker din virksomhed en håndterminal, der kan automatisere og fejlsikre arbejdsgangene blandt dine medarbejdere? Så er Honeywells robuste EDA61K håndterminal med Android noget for dig. Håndterminalen har et stort touch display og keyboard og er specielt designet til de krævende arbejdsmiljøer inden for lager, logistik og detailhandel. Udover dette kan den anvendes til mange formål og være et vigtigt værktøj til at sikre effektiviteten.

"En funktionel håndterminal
med lang batteritid"

Læs mere om håndscanneren her


Designet til små- og mellemstore virksomheder


Håndterminalen EDA61K overholder kravene til Android™ Enterprise Recommended (AER) og har indbygget den kraftige Qualcomm SDM450 1,8 GHz octa-core processor og 3 GB RAM og 32 GB flashhukommelse, som sikrer den bedste ydelse, når du udfører en opgave. Håndterminalen er robust og kraftig og kan endda tåle at blive tabt på beton fra 1,5 meters højde. Samtidig er den udstyret med et kraftigt 7.000 mAh batteri, som kan vare op til 3 skift. Dette betyder, at du kan være sikker på, at EDA61K vil levere pålidelig, sikker og kompatibel ydeevne i årevis. 

Honeywell EDA61K - Johnny_nyFunktioner og features

Honeywells EDA61K håndterminal er udstyret med nogle smarte funktioner og features, som jeg gerne vil komme lidt mere ind på. 

1. Forskellige scannermotorer
Udstyret med forskellige scannermotorer, som sikrer et hurtigt og præcist læseområde inden for få centimeter og helt op til 15 meter. 

2. Scan Status LEAD
Udstyret med et Scan Status LEAD, som angiver læsestatus for billedet, når der scannes en stregkode. Når LED'en er aktiv, så lyser den udvendige ring på fronthøjtaleren. 

3. Kamera
Udstyret med et 13 megapixel farvekamera, HD 1080p, video med billedstabilisering, samt avancerede softwarefunktioner for forbedret eksponeringskontrol til at tage billeder og videoer. 


produktet_blogpost_EDA61K

 

Se vores produktudvalg her

Har du lyst til at vide mere om, hvordan denne EDA61K håndterminal kan hjælpe med at effektivisere din virksomhed, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Mike Gosvig
Skrevet af Mike Gosvig

Mike hjælper hver dag virksomheder med it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med rådgivning, afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Mike på telefon 60 66 86 20 eller e-mail mig@codeex.dk.

Udvalgte