Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

4 min. læsetid

Arbejd hvor som helst med Jabra

21. juli 2020

Jabra_blog

Virksomhederne efterlever retningslinjerne i forbindelse med COVID-19. Det betyder, at der er et ændret mønster i arbejdsformen. For eksempel er der flere medarbejdere, der arbejder hjemme og mange møder foregår nu online. Den nye måde at arbejde på er med til at ændre vores tankegang omkring arbejdssituationen - arbejde er ikke et sted, du går hen, det er noget, du gør.  

Få mest muligt ud af dagen -
med det rigtige udstyr kan alt lade sig gøre


Udnyt mulighederne med Jabra

Jabra har længe været fortalere for de fordele, der er, ved at medarbejdere kan arbejde hvor som helst. Vi kommer ind på, hvilket udstyr du har behov for til at kunne arbejde hjemme eller på kontoret.

 

Arbejd hjemmefra på en ny måde

Hvis du skal til at have et par arbejdhjemme dage om ugen, så er det godt at have en god forbindelse, så du kan bevare den høje opkaldskvalitet. Samtidig er det vigtigt at have forbindelse og ved hjælp af Jabra's headsets, kan du holde koncentrationen og produktiviteten hele dagen. 

Evolve2 40: Dette headset er designet til at du kan holde fokus. Imponerende opkaldskvalitet med kraftige, lækagetolerante 40 mm. højtalere, der leverer lydkvalitet i særklasse. Se udvalget her.

Evolve 75: Sidder du i et åbent kontor kan du med dette headset lukke støj ude og dermed holde fokus. Det overlegne ANC med integreret busylight, der fungerer som et "forstyr ikke-skilt" er med til at reducere afbrydelser og forbedrer produktiviteten. Se udvalget her.

Evolve2 65: Designet til at sikre din bevægelsesfrihed. Fremragende opkaldskvalitet med imponerende batterilevetid. Se udvalget her.

Jabra_blog1


Hold møder overalt

Hør og bliv hørt når det er nødvendigt. Med Jabra har det aldrig været nemmere at holde møde med enten dine kollegaer eller samarbejdspartnere, uanset hvor I befinder jer.

Panacast: En plug-and-play-videoløsning, som er designet til at forbedre møder ved at anvende tre kameraer og video stitching-teknologi i realtid, der giver en panoramisk 4K 180 grader visning af rummet. Se udvalget her.

Speak 750: Med denne speaker opnår du bedre møder med suveræn uforstyrret lyd. Den fulde duplekslyd giver mere naturlige samtaler. Se udvalget her.

Speak 710: Denne speaker har en omni-direktionel mikrofon med 360-graders lydfelt som sikrer, at du bliver hørt, uanset hvor i arbejdsområdet du opholder dig. Se udvalget her.

Jabra_blog2

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte mig.

Charlotte Fredsgaard
Skrevet af Charlotte Fredsgaard

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning. Du kan kontakte Charlotte på telefon 27 60 65 61 eller mail: cf@codeex.dk.

Udvalgte