Skip to the main content.
Webshop

3 min read

Problemer med at vælge bærbare til kollegerne?

Featured Image

Det kan være forvirrende og frustrende at skulle overskue junglen af bærbare. Derfor får du her en oversigt over fem centrale funktioner og specs, man altid bør tjekke, før man vælger nye bærbare til kollegerne. Desuden får du en konkret anbefaling på en attraktiv og effektiv bærbar samt et vigtigt råd om IT-sikkerhed. Læs med her.

 1. Storage - den optimale kombination er et harddrive og en SSD. Med denne løsning får man lagerkapaciteten fra det traditionelle harddrive samt hastigheden fra en moderne SSD. Derfor anbefaler vi en SSD med minimum 256 GB og et sekundært hard drive på mindst 1TB. Flere af de nyeste topmodeller kører nu med de endnu hurtigere NVMe SSD´s, men sålænge den bærbare tilbyder en moderne SSD-løsning, er de allerfleste brugere særdeles godt dækket ind.

 2. Batterilevetid - alle ved det, men vi siger det lige alligevel: Den opgivne batterilevetid for en bærbar er vejledende! Den reelle batterilevetid afhænger i høj grad af, om man streamer meget, kører grafiske programmer, kæmpe regneark eller up- og downloader store filer ofte. Et godt tip er at kigge efter, hvor mange milliampere (mAh) eller Watt-timer (Wh) batteriet tilbyder. Jo højere tal, jo længere batterilevetid.

 3. USB Type C - vores anbefaling er Thunderbolt 4; primært pga. muligheden for at overføre op til 40 giga-bits i sekundet. Desuden giver Thunderbolt Type C mulighed for hurtigere opladning samt for at tilslutte flere 4K skærme eller en skærm med hele 8K til den bærbare. Sørg altid for, at den bærbare har mindst to USB Type C indgange.

 4. LTE, Wi-Fi eller Ethernet? - Wi-Fi forbindelse til nettet er nok for langt de fleste brugere. Til udkørende sælgere, teknikere og håndværksfolk som ikke kan være sikre på hele tiden at have adgang til et netværk, bør man dog vælge en bærbar med egen internetopkobling via LTE (og et SIM-kort). Tjek også altid, om den bærbare her en ethernet-indgang. Det er ikke længere nødvendigvis standard. 

 5. Netværkskort - internethastigheden afhænger selvfølgelig i høj grad også af routerens kapacitet, signalets styrke osv. Men derfor bør man alligevel altid sikre sig, at den bærbares netværkskort kan klare mindst 4G og helst 5G.
god endpoint security beskytter dig også på farten

Endpoint security er vigtig!

Efterhånden som virksomhedernes beskyttelse af netværk og data er blevet stærkere, er de IT-kriminelle begyndt at kigge efter andre indgang for deres virusangreb og malware. Her er medarbejdere, som arbejder hjemme eller på farten og dermed ikke er dækket af virksomhedens sikkerhedsforanstaltninger oplagte mål.

Derfor bør man også overveje, hvilke fysiske sikkerhedsforanstaltninger en bærbar bør tilbyde. Et absolut minimum bør være et ePrivacy Filter som udelukker ubudne øjne på toget eller i flyet. Vi anbefaler desuden at kigge nærmere på end-point-security løsninger med udgangspunkt i Zero Trust-princippet som fx SureStart, SureClick og automatisk gendannelse hvis operativsystemet inficeres samt login via scanning af venemønsteret i brugerens håndflade eller login via ansigtskendelse. Generelt er HP´s bærbare ekstra stærke på endpoint-security. Det kan du læse mere om her.Dell XPS 13 9310 kåret til 2022´s bedste all-round bærbare

Digital Trends er verdens største uafhængige teknologimedie. Målet er at hjælpe forbrugerne til at finde og vælge de bedste IT-produkter og -tjenester. En kombination af stærke specs, en ekstra stor skærm og generelt høj brugervenlighed gjorde, at Digital Trends kårede Dell XPS 13 til 2022´s bedste all-round bærbare.

Dell har tradition for kvalitet
Generelt har få andre serier af bærbare haft så stor indflydelse på den generelle udvikling af bærbare som Dell XPS 13. Fx blev kapløbet om tyndere og tyndere rammer om alle bærbare gadgets startet af det revolutionerende design på 2015-versionen af Dell XPS 13.


blog-article-digital-trends-har-kaaret-aarets-bedste-baerbar-01

I sin nuværende iteration er Dell gået endnu længere. Skærmen er gjort større og er nu i 16:10 format med en yderligere formindsket nedre ramme. Resultatet er en større skærm men stadig i samme kompakte design. Der er desuden mulighed for at vælge en 3,5K OLED skærm. Samtidig får man et større tastatur og tilpas sensitiv touchpad.Specs til ethvert behov

Dell XPS 13 kommer som udgangspunkt med Core i3-1115G4, 8 GB RAM, et 256 GB solid-state drive (SSD) og en Full HD (1920 x 1080) skærm. Har man yderligere behov, kan der blandt andet opgraderes med en endnu hurtigere Core i7-1185G7, op til 32 GB RAM og 2 TB lagerplads samt den førnævnte 3,5 K OLED-skærm.


blog-article-digital-trends-har-kaaret-aarets-bedste-baerbar-02

FORDELE

 • Strømlinet design
 • Ultratynd ramme
 • 16:10 format
 • Fremragende tastatur og touchpad
 • Stærke specs

ULEMPER

 • Middel antal tilslutingsmuligheder
 • Middel batterilevetid


Se alle priser og varianter af Dell XPS 13 i vores webshopFå den rette pris og konfiguration

Har du brug for hjælp til at vælge den rette konfiguration eller et godt tilbud på bærbare, så er du altid velkommen til at kontakte vores ekspert Mike Gosvig på telefon 60 66 86 20 eller på mig@codeex.dk.

-Du er også altid velkommen til at følge os på Linkedin, hvor vi løbende bringer nyheder om både løsninger og produkter.

Få mere viden og inspiration her

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

I en tid hvor data er konge, og virksomheder konstant søger efter måder at optimere deres it-infrastruktur på, bliver Cisco HyperFlex rost for sin...

Read More
Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

HP Wolf Security er HP´s bud på en sikkerhedsløsning til at beskytte alle dele af organisationers digitale miljøer mod en bred vifte af cybertrusler,...

Read More
Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Fortinet er en af verdens førende leverandører på netværksområdet. Specialet er udvikling og implementering af avancerede sikkerhedsløsninger, der...

Read More